Шукати в цьому блозі

середу, 23 січня 2013 р.

Фонд Східна Європа

Фонд Східна Європа (ФСЄ) — міжнародна благодійна організація, заснована Фондом Євразія у 2007 році.
Місія Фонду—сприяти соціальному та економічному розвитку України, мобілізуючи ресурси, зміцнюючи громади та підтримуючи партнерство громади, влади та бізнесу.
Підтримка Фонду здійснюється Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) через Фонд Євразія та іншими донорами – урядами, фондами, корпораціями та приватними донорами. З метою ефективнішої реалізації власних програм, ФСЄ співпрацює з мережею своїх партнерів: громадськими організаціями, місцевою владою та організаціями, що надають технічну допомогу. ФСЄ постійно шукає нових партнерів, щоб більше громад отримали підтримку для власного розвитку.
Програми Фонду
Правління Фонду Східна Європа, рада експертів, керівництво та співробітники постійно працюють над розробкою нових програм та напрямків діяльності Фонду, щоб збільшити ефективність нашої роботи. На сьогоднішній день Фонд зосередив увагу на таких програмах:
25 грудня 2012 р. стартував третій щорічний національний конкурс програм з корпоративного волонтерства  «Корпоративне волонтерство в Україні-2012»
Мета конкурсу – відзначити компанії, де розроблені та активно впроваджуються волонтерські програми, що покликані вирішити важливі суспільні проблеми. Конкурс також спрямований на поширення практики волонтерського руху серед компаній в Україні.
Конкурс оголошено Фондом Східна Європа в партнерстві з мережею Глобального договору України, Європейською Бізнес Асоціацією, Американською Торгівельною Палатою та Українським форумом благодійників.

понеділок, 21 січня 2013 р.

Український незалежний центр політичних досліджень

Український незалежний центр політичних досліджень  - неурядова позапартійна неприбуткова аналітична інституція, місія якої - просування цінностей і процедур демократії в поле публічної політики та управління. З часу свого виникнення на зорі нової державності України, у 1991 році, УНЦПД є однією із провідних недержавних аналітичних установ.
За 21 рік ім'я УНЦПД стало синонімом незмінно високої якості та оригінальності досліджень, дотримання інтересів суспільних груп, фаховості та політичної незаангажованості висновків і дій. Історія УНЦПД, як і зміст його досліджень, несуть на собі відбитки всіх непростих суперечливих процесів становлення демократії в Україні, впливу суспільства на процеси прийняття рішень через представництво та громадську участь, виникнення сектора неурядової аналітики державної політики як такого та його піднесення.
УНЦПД націлює свою діяльність на:
  • здійснення впливу на розробку та реалізацію державної політики
  • вивчення і формування громадської думки
  • публічна діяльність
  • посилення спроможності суспільних груп
Основні напрями роботи
Дослідження
Діючі проекти
Видання

пʼятницю, 18 січня 2013 р.

Всеукраїнська екологічна Ліга


Всеукраїнська екологічна ліга: задля краси довкілля

Мета діяльності організації – поліпшення екологічної ситуації в державі, формування нового природоохоронного менталітету, підвищення рівня екологічної освіти та культури громадян.

Пропонуємо ознайомитись з деякими розділами сайту:

четвер, 17 січня 2013 р.

Інформаційно-консультативний жіночий центр

Інформаційно-консультативний жіночий центр (ІКЖЦ) заснований як неурядова неприбуткова організація 1995 року за сприяння донорів: Інституту відкритого суспільства та Міжнародного фонду "Відродження".
Одна з засадних цілей Центру – збір, узагальнення і розповсюдження інформації про діяльність жіночих організацій та жіночі ініціативи в Україні та за її межами.
Інша мета Центру – розвиток дискусії щодо ґендерних проблем в політичному і соціальному житті України для досягнення реальної рівності в суспільстві, а також проведення навчальних програм на базі Уповноважувальної освіти.
Інформаційно-консультативний жіночий центр оголошує конкурс ідей і продукції, які мотивують і заохочують жінок і чоловіків пробувати і займатися тими видами діяльності, які інколи ще й досі вважаються жіночими чи чоловічими.
Термін подання заявок та зразків продукції – 15 лютого 2013 року.
Попередні консультації з організаторами конкурсу вітаються і не матимуть негативного впливу на прийняття рішення про визначення лауреатів.
Кількість лауреатів не обмежена.
В заявці слід вказати ім’я (для фізичної особи чи групи осіб) чи назву (для юридичної особи), телефон та/або електронну пошту, а також засвідчити, що ідея чи продукція є вашим оригінальним творінням.
До заявки слід додати візуальне зображення ідеї та (за наявності) зразок продукції.
Підтримка ідеї заохочується в усіх формах.
З питаннями, заявками та консультаціями звертатися за адресою wicc@empedu.org.ua

«Прозора бюрократія»

Засновником проекту "Прозора демократія" є Центр політичних студій та аналітики який був створений 2005 року. На даний час представництва Центру зареєстровані в усіх областях України. До складу команди Центру входять політологи, юристи, економісти, соціологи, депутати різних рівнів та представники місцевих органів влади.
ГО «Центр політичних студій та аналітики» входить до складу коаліції громадських організацій: 
  • «Новий громадянин» – успішна політично незаангажована громадська ініціатива, мета якої – посилення впливу на суспільні та політичні процеси в Україні, пошук нових механізмів тиску і контролю на владу. 
Партнерство "Новий Громадянин"  існує як мережева, децентралізована громадянська платформа, дієвий майданчик для координації дій та реалізації громадських ініціатив, координацією діяльності якої займається ГО “Центр UA”. Місія кампанії – творення самоорганізованого суспільства активних громадян. Партнерство утворилося 25 листопада 2009 року напередодні президентських виборів.
Учасниками кампанії є понад півсотні незалежних громадських організацій, які захищають права людини, обстоюють свободу слова, займаються моніторингом, досліджують актуальні питання державної політики, вирішують проблеми місцевого самоврядування, дбають про довкілля та здоров'я  допомагають молоді тощо.
Громадське Партнерство “За доброчесні державні закупівлі в Україні» є постійно діючим об’єднанням понад 50 неурядових організацій, засобів масової інформації, бізнес-організацій, аналітичних центрів та індивідуальних членів.
Метою Партнерства є зниження рівня корупції у сфері державних закупівель задля задоволення суспільних потреб.
Тисни "Детальніше" та дивись відео "Україна без корупції"!

ГО "Центр політичних студій та аналітики"

ГО «Центр політичних студій та аналітики» був заснований наприкінці 2005 року громадськими активістами задля об’єднання зусиль громадськості щодо розбудови в Україні громадянського суспільства, демократичних інституцій, дієвого місцевого самоврядування шляхом політичної освіти населення.
Місія ЦПСА – активізація структурних суспільно-політичних перетворень в Україні шляхом творення сучасної світоглядної парадигми політичного мислення в українському суспільстві.
Завдання ЦПСА – зміна та розвиток політичної свідомості громадсько- та політично-активної частини населення через усвідомлення своєї проактивної ролі в процесі розвитку українського суспільства, побудову якісно нових ціннісних орієнтацій, політичного дискурсу та політичної культури.
Цілі ЦПСА:
  • підвищення рівня політичної освіти громадян шляхом проведення навчальних та просвітницьких заходів;
  • здійснення якісного та кількісного аналізу міжнародної, всеукраїнської та місцевої політичної ситуації;
  • запровадження системи прозорості та відкритості у відносинах між органами влади та громадянами;
  • стимулювання та сприяння у створенні механізмів активного громадянського контролю за діяльністю органів законодавчої, виконавчої, судової гілок влади та місцевого самоврядування;
  • аналіз існуючої політичної ситуації;
  • проведення прогнозування та моделювання розвитку держави та суспільства, його структурних елементів;
  • допомога в організації досліджень і вивчення проблем організації та управління суспільними процесами й інститутами;
  • контроль за виборчим процесом в Україні;
  • встановлення контролю з боку суспільства за використанням фінансів місцевими та центральними органами влади;
  • сприяння розвитку міжнародної співпраці з організаціями, які мають подібну діяльність.
Послуги ЦПСА:
  • забезпечення ефективної роботи депутатів місцевих рад;
  • проведення успішної виборчої кампанії;
  • організації грамотної лобістської кампанії на місцевому рівні;
  • як організувати роботу організації на місцевому рівні;
  • провести тренінг для тренерів та менеджерів організації;
  • організувати якісне опитування на місцевому рівні з метою вивчення суспільної думки.
Проекти 2013 року:
  • "Реалізація методики громадського моніторингу - основа прозорості державних закупівель" - проект, який реалізується в 8 регіонах України (Чернігівська, Запорізька, Донецька, Херсонська, Дніпропетровська, Львівська, Волинська області, м. Київ). Об'єктами моніторингу є закупівлі товарів та послуг на потреби діяльності місцевих органів влади, виконання державної політики у сфері сім'ї  молодіжної політики, фізичної культури і спорту проведення тендерних процедур з сумами від 10.000 до 100.000 гривень.
  • "Вища політична школа - Нові принципи лідерства" - проект, який третій рік поспіль реалізується Центром політичних студій та аналітики та вважається одним із найуспішніших світоглядних проектів для молоді. Про це свідчать відгуки та зацікавленість самих учасників в його продовженні та в численних рекомендаціях до участі яскравим та дієвим активістам регіонів.
Дивись також:

середу, 16 січня 2013 р.

Центр політико-правових реформ

Центр політико-правових реформ це недержавний аналітичний центр, створений у 1996 році після прийняття Конституції України, метою якого є сприяння проведенню реформ у політико-правовій сфері задля утвердження в Україні демократії, верховенства права та належного урядування. 
ЦППР є неурядовою, неприбутковою організацією, яка працює на національному рівні - як у столиці, так і в регіонах України. Головний офіс ЦППР знаходиться у Києві. Є також відділення ЦППР у Львові.
Місією ЦППР є сприяння інституційній організації України як відповідальної перед громадянином держави, основною метою діяльності якої є забезпечення прав людини. ЦППР не є класичною правозахисною організацією, однак саме цінність прав людини визначає сутність і мету діяльності організації.
Напрями діяльності
Видання ЦППР представлені за розділами:

Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу

Центр сприяння інституційному розвитку державної служби було утворено при Головному управлінні державної служби України постановою Кабінету Міністрів України № 485 від 14.04.2004 р. для забезпечення інформаційно-аналітичної, експертної та організаційної підтримки розвитку державного управління, посилення інституційної спроможності державної служби в Україні та її адаптації до стандартів Європейського Союзу.
Місією Центру є сприяння розвитку державних інституцій шляхом удосконалення їх організаційних структур, підвищення професійної спроможності персоналу та запровадження принципів і процедур публічної політики з метою реалізації прав і свобод громадян України.
Серед основних напрямів діяльності Центру сьогодні – розроблення нового законодавства в сфері державної служби, функціональне обстеження центральних органів виконавчої влади, запровадження системи управління якістю в роботу державних органів,розвиток персоналу і спроможності кадрових служб державних органів, видання періодичних публікацій аналітичного та інформаційного характеру з метою поширення нових ідей та кращих практик у сфері державної служби і адміністративної реформи.
Цілями діяльності Центру є:
  • Підготовка пропозицій щодо формування державної політики та розроблення стратегічних ініціатив, спрямованих на підвищення результативності та ефективності діяльності державних інституцій.
  • Залучення зацікавлених сторін у ході підготовки пропозицій з питань державної політики.
  • Стимулювання організаційних змін, націлених на поліпшення якості послуг, та скорочення видатків державного управління на їх надання.
  • Інформування громадськості з питань державної служби, адміністративної реформи та розвитку інституцій у контексті європейської інтеграції.
  • Організація навчання персоналу з питань аналізу політики, стратегічного планування та управління змінами.
Послуги Центру:
  • Проведення досліджень та розроблення пропозицій з державної політики у сфері адміністративної реформи і державної служби.
  • Організація публічних кампаній з державної політики.
  • Розроблення концепції та організація випуску інформаційних фахових видань.
  • Розроблення технічного завдання та управління проектами, спрямованими на модернізацію та удосконалення діяльності апарату органів державної влади.
Функції Центру сприяння інституційному розвитку державної служби:
  • Центр бере участь у підготовці пропозицій щодо формування державної політики та нормотворчій діяльності у сфері державної служби, адміністративної реформи та розвитку інституцій у контексті європейської інтеграції.
  • Центр здійснює наукове, експертне, інформаційно-аналітичне, методичне, організаційне та інше забезпечення підготовки та виконання програм і заходів у сфері державної служби, адміністративної реформи та розвитку інституцій у контексті європейської інтеграції.
  • Центр бере участь у впровадженні сучасних інформаційних технологій у практику роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування та в підвищенні професійного рівня державних службовців, удосконаленні чинних та впровадженні нових стандартів і процедур їх роботи.
  • Центр сприяє поширенню правової, наукової та іншої інформації з питань державної служби, адміністративної реформи та розвитку інституцій у контексті європейської інтеграції та здійснює інформування громадськості щодо державної політики та заходів з її реалізації у сфері державної служби, адміністративної реформи та розвитку інституцій у контексті європейської інтеграції.
  • Центр надає консультаційну підтримку у сфері діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування з питань державної служби, адміністративної реформи та розвитку інституцій у контексті європейської інтеграції. 
У 1995 р., з метою поширення наукової, правової, методичної та іншої інформації щодо функціонування та розвитку державної служби у контексті європейської інтеграції України, було засновано науково-практичний журнал «Вісник державної служби України».

вівторок, 15 січня 2013 р.

Проект USAID Доступ до правосуддя та правової обізнаності в Україні «Правова країна»


Мета проекту – створення загальнонаціональної мережі студентських юридичних клінік, організацій, що надають правову допомогу, та pro bono ініціатив приватних юридичних фірм заради ефективної діяльності щодо відстоювання інтересів незахищених верств населення.
На веб-сайті Проекту розміщено інтерактивну карту, що охоплює всі регіони України, з провайдерами юридичних послуг (до складу яких входять НУО та студентські юридичні клініки), які надають якісні безкоштовні юридичні послуги з трьох областей права: охорона здоров’я (з акцентом як на пацієнтів так і на медичних працівників), права власності (земельні та житлові права), а також зайнятість. Ці організації співпрацюють з 27 приватними юридичними фірмами та більш ніж 700 регіональними відділеннями з правової допомоги Міністерства Юстиції.
Проект «Правова країна» має три основні завдання
  • розбудова потужності українських неурядових організацій, що надають правову допомогу, з метою більш ефективного представлення інтересів громадян;
  • створення життєздатної загальнонаціональної мережі неурядових організацій, що надають правову допомогу, у певних галузях права, що дозволить скоординувати зусилля цих організацій для проведення національних реформ, а також сприятиме полегшенню доступу до правосуддя;
  • розвиток партнерства та залучення додаткових приватних ресурсів для розширення та збільшення обсягу професійної безоплатної правової допомоги. Читати далі 
Щоквартальною публікацією проекту USAID «Доступ до правосуддя та правової обізнаності в Україні «Правова країна» є Інформаційний вісник «ПРАВОВА КРАЇНА».
Вісник пропонує добірку новин щодо діяльності мережі та тематичних коаліцій проекту, історії успіху коаліцій, огляд і аналіз законодавчих ініціатив та актуальних питань в трьох сферах права: охорона здоров’я, трудові відносини, захист права власності та надає практичні рекомендації.
Інформаційний вісник “Правова країна”. Випуск 1.
Інформаційний вісник “Правова країна”. Випуск 2.
Інформаційний вісник “Правова країна”. Випуск 3.
Інформаційний вісник “Правова країна”. Випуск 4.
Інформаційний вісник “Правова країна”. Випуск 5.
Інформаційний вісник “Правова країна”. Випуск 6.

Інформаційний вісник “Правова країна”. Випуск 7.
ENGLISH VERSION, SUMMARY. February, 2011 – March, 2012.


Проект USAID «Справедливе правосуддя»

Проект «Cправедливе правосуддя» фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і працює в Україні з жовтня 2011 року. Проект розроблений з метою продовжити ініціативи, впроваджені проектом USAID «Україна: верховенство права (UROL), який діяв з 2006 по 2011 рік. У співпраці з Урядом та громадянським суспільством України, Проект «Справедливе правосуддя» надалі підтримуватиме вдосконалення ключового законодавства на завершення судової реформи, покращення судової практики і процедур задля формування більш ефективної, підзвітної та прозорої судової влади. Він також працюватиме на зміцнення довіри суспільства до судової влади через підвищення рівня обізнаності громадськості та ЗМІ з процесом реформування судової системи, а також участі громадянського суспільства у ньому. Проект також сприятиме діалогу між суспільством та судами заради покращення доступу громадян до правосуддя.
Проект «Справедливе правосуддя» зосереджує роботу на чотирьох основних завданнях:
  • Розробка законодавчої та регуляторної бази судової реформи, яка відповідає європейським та міжнародним нормам і сприяє підзвітності та незалежності судової влади.
  • Підвищення рівня прозорості та підзвітності діяльності ключових судових установ.
  • Підвищення професіоналізму та ефективності судової системи України.
  • Посилення ролі громадських організацій у проведенні моніторингу та підтримці ходу судової реформи.
Звертаємо Вашу увагу на сторінку Бібліотека, завітавши на яку Ви отримаєте доступ до повнотекстових посібників, видань, нормативних вітчизняних та міжнародних документів, експертних висновків та рекомендацій, матеріалів конференцій, текстів доповідей та науково-практичних досліджень в царині судової системи.

пʼятницю, 11 січня 2013 р.

Інститут громадянського суспільства

Інститут громадянського суспільства (ІГС) засновано в лютому 1997 року як громадську організацію з неприбутковим статусом. До складу засновників входять 4 колишні народні депутати України, Верховної Ради 1-го та 2 -го скликань, політологи, юристи.
Місія організації:
Сприяння становленню та розвитку громадянського суспільства в Україні через залучення громадськості до прийняття рішень органами державної влади та місцевого самоврядування, правова просвіта громадян та удосконалення законодавства у сфері некомерційного права та місцевого самоврядування.
Сфери діяльності:
1. Правові дослідження та правова просвіта;
2. Політологічні та економічні дослідження;
3. Місцеве самоврядування та тренінги для депутатів;
4. Розробка проектів нормативних актів та їх просування в органах державної влади та місцевого самоврядування.
5. Видавнича діяльність.
6. Моніторинг діяльності органів державної влади у сфері місцевого самоврядування, громадських організацій та місцевого розвитку.

Пропонуємо Вам ознайомитись з наповненням деяких розділів сайту.

Звертаємо Вашу увагу, що завітавши до розділу "Місцеве самоврядування" сайту, Ви зможете скористатись наступними виданнями (текст в форматі PDF):
Рекомендуємо також відвідати розділ "Останні надходження", де на Вас очікують наступні видання:
На сторінці Вісник ІГСдля скачування в форматі PDF, запропоновані № 31 та № 32

«Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень»

Всеукраїнську громадську неприбуткову організацію «Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень» (ІБСЕД) було створено у червні 2007 року групою провідних українських експертів, що мають багаторічний досвід роботи у фінансовій сфері, з метою сприяння комплексному та сталому соціально-економічному розвитку України через проведення аналітичних і прикладних досліджень, поширення інформації про бюджет та стан економіки, здійснення навчальних програм.

Місією ІБСЕД є:


  • сприяння прозорості бюджетного процесу та протидії корупційним тенденціям шляхом запровадження передових методів бюджетування та стратегічного планування на центральному та місцевому рівнях; покращання доступу громадськості до інформації;
  • підвищення впливу громадськості на фіскальні та економічні процеси в країні через поширення інформації та впровадження освітніх програм, а також втілення інших прикладних дослідницьких заходів з метою підтримки соціально-економічних реформ в Україні;
  • сприяння міжнародній інтеграції України, зокрема через організацію навчальних поїздок до інших країн з метою вивчення кращого світового досвіду; проведення міжнародних заходів;
  • надання допомоги на шляху ринкових і демократичних реформ через про-ведення експертної оцінки бюджету та соціально-економічних процесів, а також спостереження за податковою та бюджетною сферами задля визна-чення впливу фіскальної та фінансової політики на сектори економіки.
Звертаємо Вашу увагу на розділ «Дослідження та матеріали» сайту, де розміщено:
Щомісячний моніторинг основних індикаторів бюджетної та банківської систем України
Щомісячне видання за даними офіційної статистики по результатах відповідного періоду, який містить стислий аналіз та підбірку діаграм, які ілюструють основні зміни, що відбуваються у бюджетній та банківській системах України.
Бюджет та Економіка
Щоквартальне видання, яке містить стислий аналіз бюджету та економіки України за відповідні періоди, готується за оперативними даними Державного казначейства України та Державного комітету статистики України. Окреслюються основні тенденції виконання зведеного, державного та місцевих бюджетів, а також висвітлюються основні макроекономічні тенденції та їх взаємозв’язок з бюджетними показниками у відповідний період.
Аналіз законодавства
Моніторинг законодавчих змін
Е-Бюлетень
Щомісячна електронна публікація проекту MFSI/ІБСЕД, яка містить аналітичні матеріали, підготовлені експертами ВГО «ІБСЕД», поточні новини про діяльність проекту, організації, а також анонси заходів на наступний місяць.

середу, 9 січня 2013 р.

Національний Центр електронного урядування

Національний центр підтримки електронного урядування – провідна державна установа, метою створення якої стала потреба у забезпеченні координаційно-організаційної, дослідницької, експертної, технологічної, навчально-методичної, консультативної, просвітницької підтримки органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, бізнесу і громадських організацій із впровадження та застосування технологій електронного урядування.
На сьогоднішній день Національний центр підтримки електронного урядування бере участь у більшості державних проектів у сфері своєї компетенції, проводить консультації з впровадження регіональних проектів, виконує власні проекти.
Національний центр електронного урядування активно співпрацює з більш ніж десятьма органами виконавчої влади, обласними державними адміністраціями, громадськими організаціями, бізнес структурами, міжнародними організаціями, компаніями у сфері інформаційних технологій.
З метою бути аполітичною установою, направляти діяльність у найбільш соціально спрямовані проекти, постановки актуальних задач та вироблення методики їх вирішення діяльність Національного центра підтримки електронного урядування спрямовується Експертно-проектною радою, до складу якої входять провідні експерти органів державної влади, громадських організацій, міжнародних інституцій та бізнесу.
Національний Центр електронного урядування створено як структурний підрозділ Державного підприємства "Державний центр інформаційних ресурсів України". Метою створення Центру стало забезпечення координаційно-організаційної, дослідницької, експертної, технологічної, навчально-методичної, консультативної, просвітницької підтримки органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, бізнесу і громадських організацій із впровадження та застосування технологій електронного урядування. 
Основні завдання Центру:
  • реалізація положень Концепції розвитку електронного урядування в Україні;
  • пропаганда інноваційних рішень електронного урядування;
  • координація робіт, що ініціюються органами державної влади, у напрямку розбудови елементів електронного урядування;
  • організація експертно-дослідницької діяльності щодо пошуку ефективних рішень в сфері електронного урядування;
  • проведення науково-практичних конференцій, семінарів і круглих столів з електронного урядування;
  • створення і забезпечення організаційної, технологічної, технічної, експертно-навчальної, методичної та кадрової бази для розвитку електронного урядування;
  • залучення фізичних та юридичних осіб до організації і проведення консультацій з питань формування та реалізації державної політики у сфері інформатизації;
  • сприяння у впровадженні та використанні технологій електронного урядування органам державної влади та органами місцевого самоврядування у взаємодії з фізичними та юридичними особами;
  • розробка типових рішень і пілотних проектів електронного урядування.
Основними напрямами діяльності Центру є: координаційний, інформаційний, технічний, технологічний, навчально-методичний, експертний, консультативний, популяризаторський та інші, в залежності від завдань що виконуються.

Державна установа «Урядовий контактний центр»

  • здійснює координацію діяльності суб’єктів Національної системи опрацювання звернень до органів виконавчої влади;
  • забезпечує приймання звернень за єдиним телефонним номером та за допомогою Інтернету, надсилання їх на розгляд органам виконавчої влади відповідно до компетенції. Стосовно звернень з питань, що не потребують додаткового опрацювання у відповідних органах виконавчої влади, Урядовий контактний центр надає необхідні роз’яснення та довідкову інформацію за допомогою телефонного зв’язку або в електронній формі (на звернення через Інтернет); 
  • виявляє за результатами проведення аналізу звернень громадян проблемні питання державної політики, що потребують прийняття рішень Кабінетом Міністрів України, а також питання, що можуть спричинити соціальне напруження в суспільстві, та інформує про це Секретаріат Кабінету Міністрів України; 
  • проводить аналіз звернень для виявлення питань, що потребують невідкладного роз’яснення, взаємодіє з органами виконавчої влади з метою отримання необхідних інформаційних матеріалів, зокрема, щодо норм законодавства; 
  • організовує проведення телеконференцій, теле- і радіопередач за участю уповноважених представників органів виконавчої влади; 
  • організовує у межах відповідних бюджетних призначень проведення прогнозних досліджень з проблемних питань державної політики, готує за їх результатами інформаційно-аналітичні матеріали для подання Секретаріатові Кабінету Міністрів України.
Пропонуємо Вашій увазі презентаційну брошуру "Державна установа: Урядовий контактний центр". Сподіваємось, що Ви скористаєтесь інформацією та запропонованими можливостями, про які йдеться у виданні. Друк видання здійснено за підтримки ПСП II.
Завантажити брошуру "Державна установа "Урядовий контактний центрз сайту Урядового контактного центру а також,  Контактну інформацію Центру та Контактну інформацію органів виконавчої влади:

вівторок, 8 січня 2013 р.

Інтернет-портал газети "Голос України"


"Тут є і реальні життєві історії, і корисні поради, і консультації юристів, і новини культури - одним словом, все, що цікаво людині, стурбованій не лише політикою"
Артем Захарченко
Зверніть, будь ласка, увагу, що відтепер газета Верховної Ради "Голос України" має Інтернет-портал, який оперативно інформує про життя в Україні в усіх його сферах. На цьому ресурсі триває суспільний діалог між представниками різних політичних сил, громадськістю України.
Окрім суспільно-політичної інформації, портал подає максимум корисних та ексклюзивних повідомлень з інших тем.
При цьому офіційний сайт газети "Голос України" продовжує працювати у звичайному режимі.
Деякі сторінки до Вашої уваги:
Політика
Культура
Законодавство
Парламентський клуб

четвер, 3 січня 2013 р.

Верховна Рада України

Офіційний портал Верховної Ради України
Відтепер сайт Верховної Ради України дозволяє здійснювати пошук у списку Народних депутатів за різними критеріями (в т.ч. серед депутатів Верховної Ради минулих скликань).
Всі депутати:
За скликаннями:
Конституційний склад Верховної Ради України - 450 народних депутатів України, які обираються на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування строком на 5 років.
Звертаємо Вашу увагу на сторінку Відділу з питань звернень громадян Апарату Верховної Ради України, де Ви зможете дізнатись контакти, а саме:
Адамович Наталія Миколаївна, Завідувач відділу:
Тел: (044) 255-40-08
Тел: (044) 255-40-28 (приймальня)
Тел: (044) 255-41-93
Факс: (044) 255-41-40
Ел. пошта: adamovich@rada.gov.ua
Соболь Станіслав Іванович, Заступник завідувача відділу:
Тел: (044) 255-45-04
Ел. пошта: sobol@rada.gov.ua
Більше інформації див. Веб-сайт Відділу з питань звернень громадян Апарату Верховної Ради України

середу, 2 січня 2013 р.

Дорогі наші друзі!
Дякуємо Вам за увагу до нашої скромної праці, за те, що Ви зазирнули до другої кімнати BIBLIO-NIVОK! 
Сторіночка ПДГ, якою Ви звикли користуватись, стала настільки довгою та незручною для пошуку й роботи, що ми були вимушені розпочати добудову!)
Добудована кімната виконана в сучасному, динамічному стилі і додасть зручності, яку Ви, наші любі Користувачі, отримаєте в роботі, завдяки цьому переїзду.
За рік нашої участі в Мережі ПДГ, завдяки постійним електронним розсилкам від УБА, ми накопичили певний ресурс офіційної інформації, який було представлено на сторіночці ПДГ нашого головного блогу BIBLIO-NIVKI.
Більшість цих матеріалів зараз розміщено в повідомленнях цього блогу, в залежності від тих інститутів влади чи громадянського суспільства, якими ці матеріали видано.
Аби зорієнтуватись, дивіться:
    - Архів публікацій,
    - Рубрики, запропоновані праворуч,
    - Сторінку Зміст цього блоґа,
    - Гаджет Мій список блоґів
   Це буде швидко та зручно!
При цьому, пам'ятаймо, що деякі повідомлення будуть постійно змінюватись! Вони будуть наповнюватись новими матеріалами і підтримуватись в актуальному стані.
Інколи надходять матеріали, які неможливо одразу згрупувати і виділити в окремий пост. Їх ми розміщуватимемо на сторіночці, яку так, в простоті, і назвали:  "ІНШІ КОРИСНІ МАТЕРІАЛИ".
На головному блозі нашої бібліотеки, BIBLIO-NIVKIВи зможете взяти код цього банера. Працюватимемо спільно!
То що? В добру путь!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...