Шукати в цьому блозі

понеділок, 27 травня 2013 р.

Комітет з питань свободи слова та інформації

Представляємо Вашій увазі , Комітет з питань свободи слова та інформації Верховної Ради України, очолює який Микола Володимирович Томенко.
До сфери відання Комітету з питань свободи слова та інформації відноситься:
- державна політика у сфері інформації;
- свобода слова;
- права громадян на інформацію;
- друковані та електронні засоби масової інформації;
- висвітлення діяльності Верховної Ради України;
- засади здійснення рекламної діяльності.
Завітавши на сторінку Комітету, Ви зможете отримати інформацію з питань його законопроектної роботи, ознайомитись з Законом і дізнатись більше про доступ до публічної інформації, ознайомитись з Положенням про Громадську Раду з питань свободи слова та інформації, а в електронному архіві з довідниками, текстами законопроектів, а також науково-практичними коментарями.
Звертаємо Вашу увагу, що народні депутати України, члени Комітету з питань свободи слова та інформації, запрошують громадянське суспільство до активної участі в обговоренні законопроекту № 0947 Про внесення змін до деяких законодавчих актів «Про інформацію» (у новій редакції) та Закону України «Про доступ до публічної інформації» (реєстраційний номер № 0947 від 12.12.2012 р.) на етапі другого читання (див. картку законопроекту).
Увазі всіх зацікавлених пропонується Порівняльна таблиця (робочий варіант) до проекту Закону України Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України ''Про інформацію'' (у новій редакції) та Закону України «Про доступ до публічної інформації».
Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь в громадському обговоренні!
Вносьте свої пропозиції та надсилайте їх!

понеділок, 13 травня 2013 р.

Комітет з питань соціальної політики та праці

Ознайомитись із кількісним складом та контактами Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці.
Повідомляємо, що 19 червня 2013 року Комітет проводить засідання круглого столу на тему: «ПРОЖИТКОВИЙ МІНІМУМ: МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ ТА НАПРЯМИ ВИКОРИСТАННЯ В ЯКОСТІ ІНСТРУМЕНТУ ДЕРЖАВНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ».
Місце проведення: вул. Грушевського,18/2, кім. №12, початок о 14:30
Якщо Ви бажаєте взяти участь у заході, будь ласка, заповніть форму заявки і надішліть її на адресу nechyporenko@iupdp.org до 13:00 години, 25 травня.

Звертаємо Вашу увагу, що остаточне рішення про запрошення до участі у слуханнях за результатами розгляду заявок прийматиме Комітет за результатами розгляду заявок. 

Комітет з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин

- додержання прав і свобод людини і громадянина;
- діяльність Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини;
- громадянство, статус іноземців та осіб без громадянства;
- регулювання збирання і використання персональних даних про особу (крім захисту інформації та персональних даних в інформаційно-телекомунікаційних системах);
- етнонаціональна політика, міжнаціональні відносини та права корінних народів і національних меншин в Україні;
- імміграція, біженці та надання притулку в Україні читати далі
Повідомляємо, що 12 червня 2013 року Комітет проводить слухання на тему: 
«СТАН ДОТРИМАННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ В УКРАЇНІ».
Місце проведення: вул. Грушевського, 5, зала пленарних засідань
Якщо Ви бажаєте взяти участь у заході, будь ласка, заповніть форму заявки і надішліть її на адресу nechyporenko@iupdp.org до 13:00 години, 24 травня.
Звертаємо Вашу увагу, що остаточне рішення про запрошення до участі у слуханнях за результатами розгляду заявок прийматиме Комітет з питань прав людини. Усі фінансові питання, пов'язані з участю в заході комітету учасники вирішують самостійно.

вівторок, 7 травня 2013 р.

Громадський простір

Представляємо Вам портал "Громадський простір", який  пропонує широкий спектр інтерактивних сервісів для підвищення ефективності роботи неурядових організацій України (НУО) та сприяє активній співпраці в третьому секторі, міжсекторній взаємодії НУО (медіа, органи влади, соціально відповідальний бізнес) - на регіональному та національному рівнях.
Історична довідка
Ідея створення Порталу виникла в контексті численних запитів НУО щодо необхідності розробки комплексного інтерактивного ресурсу, який взяв би на себе роль генератора довідкових, інформаційних та методичних ресурсів НУО України, значно спростив би доступ та обмін інформацією і ресурсами, а також систематизував би дані, необхідні для поточної роботи й розвитку НУО. 2001 року Міжнародний фонд "Відродження" підтримав ідею започаткування проекту "Громадянський Інтернет-Портал", того ж року до реалізації проекту приєдналася Програма Розвитку ООН в Україні17 червня 2002 у мережі Інтернет з'явився перший реліз Громадянського Інтернет-Порталу, який пропонував інформаційні послуги для українських НУО. Сьогодні Портал "Громадський простір" є визнаним лідером в громадському Інтернет-просторі. Серед постійних відвідувачів Порталу є не лише представники організацій громадянського суспільства, а й журналісти, державні службовці, представники бізнесу, вчені, митці, студенти та учні, викладачі.
Системно працюючи на розвиток громадянського суспільства України Громадський Простір широко висвітлює громадські активності, презентуючи неурядові організації (НУО) та їхні досягнення, а також налагоджує продуктивні комунікації.
Крім цього, Портал надає комплекс інформаційних, технологічних та консультативних послуг представникам громадянського суспільства і виступає майданчиком для висловлення думок та пропозицій громадськості. 
Портал адмініструє громадська організація "Інформаційно-аналітичний центр "Громадський простір".
Дізнатись більше про Громадський Простір та ознайомитись детальніше з історією порталу і з його діяльністю.
Пропонуємо Вам переглянути презентацію-звіт роботи порталу за 2012 рік, щоб краще уявити собі всю його корисність
Ознайомитись з Проектами Інформаційно-аналітичного центру "Громадський простір"
Дізнатись про Конкурси та Гранти
Пошук в базі даних НУО (неурядових організацій України)
Завітати до Бібліотеки порталу:
Книги
Аналітика : Дослідження Звіти Стратегії розвитку
Навчальні матеріалиКейси
ПеріодикаБюлетені Огляди Вісники Журнали Дайджести
ПубліцистикаСтатті
Довідкові матеріалиБрошури Довідники

Зацікавлять Вас і пропозиції на Біржі праці
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...