Шукати в цьому блозі

вівторок, 29 липня 2014 р.

Зворотній зв'язок

Шановні відвідувачі блогу!

Звертаємо Вашу увагу на форму "Зворотній зв'язок", що розташована ліворуч, в гаджетах.
Якщо Ви бажаєте отримати бібліографію або певну інформацію з політико-правових питань, яку не маєте часу підшукувати самі, пропонуємо заповнити цю форму.
Вкажіть тему, що Вас цікавить і свою електронну пошту (e-mail). В тексті повідомлення Ви можете деталізувати, що саме бажаєте отримати із зазначеної теми: бібліографічний або вебліографічний список або покажчики, що підготовлені нашою бібліотекою (при наявності таких). Ви також можете висловлювати свої побажання та зауваження.
Ми працюємо для того, щоб бути корисними для Вас!
Тож, чекаємо на зворотній зв'язок!



пʼятницю, 25 липня 2014 р.

КЛУБ ДІЛОВИХ ЛЮДЕЙ


Сьогодні ми представляємо Вам Клуб ділових людей!
Всім, хто не звик обходитись задоволенням звичайних людських потреб, хто звик вдосконалюватись і постійно шукає можливості досягти більшого і зробити якнайкраще, - всім Вам буде надзвичайно цікаво познайомитись з цією неформальною організацією. А можливо, навіть стати членом Клубу! Тож, розпочнімо.
Клуб ділових людей ― це репутаційний міжнародний бізнес-клуб, створений з метою налагодження ділових контактів, обміну досвідом та постійного підприємницького розвитку ділових людей.
Клуб для ділових людей, які дотримуються власного слова у бізнес-відносинах та вважають, що ділова репутація та компетентність у бізнесі є першочерговими.
Місія Клубу ― єднати ділових людей у прагненні розвитку та створенні нових можливостей на основі ділової репутації.
Клуб ділових людей задовольняє ключові потреби керівників і власників малого та середнього бізнесу: надає практичні знання та досвід, створює можливості для налагодження ділових контактів, працює над підвищенням ділової репутації кожного учасника Клубу та всієї організації загалом.
Сьогодні Клуб налічує більш ніж 440 представників бізнесу та об'єднує людей лише із позитивною...

четвер, 24 липня 2014 р.

Львівський інститут менеджменту


Ось таке запрошення надійшло нам вчора на електронну адресу.
Запрошення від Ректора Львівського інституту менеджменту (ЛІМ)  на бакалаврат і магістратуру.
Нам дуже приємно, що останнім часом львів'яни не пропускають повз увагу нашу бібліотеку. Досить багато корисної інформації отримуємо із державних і громадських установ та організацій, юридичною адресою яких є Львів!
Тож, користуючись можливістю, поширюємо це запрошення для всіх Вас, дорогі друзі і постійні відвідувачі нашого блогу, і пропонуємо, разом з нами, дізнатись більше про цей навчальний заклад.
Одразу наголошуємо, що прийом документів триває до 30 липня, а обов'язковим предметом але непрофільним є математика (124 бали).
Якщо у Вашому сертифікаті ЗНО є Українська мова та література, Математика і Географія Ви можете подавати заяву на два напрями (Менеджмент і Маркетинг).
Коли я завітала на сайт Інституту, особисто мені порадувало око і картинка, і звернення, які розміщені на Головній сторінці а також те, що ЛІМ заявляє про себе, як територію вільну від корупції та хабарництва. 
Навчальний процес в Інституті забезпечують досвідчені фахівці, частина з яких - іноземні професори.
Під час навчання використовуються інтерактивні методи викладання, передові технології, відбувається обмін досвідом. Сучасне комп`ютерне обладнання дає можливість доступу до світових інформаційних джерел.
Дізнатись більше про Інститут та історію його створення та досягнень. Львівський інститут менеджменту має наступні кафедри:

пʼятницю, 4 липня 2014 р.

Центр зайнятості Вільних Людей



Представляємо Вашій увазі надзвичайно актуальну громадську ініціативу Центр зайнятості Вільних Людей (ЦЗВЛ), яка має на меті допомогти соціальній реабілітації та працевлаштуванню учасників Майдану, а також вимушених переселенців з Криму та інших регіонів країни.
Як і все корисне, все розпочалось із небайдужого серця однієї чарівної львів'янки на ім'я Наталія Швайковська, яка і є координатором цієї ініціативи, що налічує на сьогодні понад 60! волонтерів. (Дізнатись більше про те, як саме виникла ідея допомогти з працевлаштуванням героям України і вимушеним переселенцям з південно-східних регіонів країни, Ви зможете з інтерв'ю, яке дала п. Наталя газеті "День".)
На своїй сторінці у Facebook, ЦЗВЛ так розповідають про себе:
"Наше завдання – допомогти тим, хто внаслідок участі в акціях протесту втратили роботу і доступ до засобів існування. Тим, хто були вимушені покинути дім через події в Криму та південно-східних регіонах України.
Наша метастворити модель нового соціального інституту, який дозволить ефективно вирішувати проблему працевлаштування громадян нашої країни, задаючи стандарт і підхід роботи центрам зайнятості.
Наша діяльність:
- допомога в працевлаштуванні;
- кар’єрне консультування та профорієнтація;
- виїзди в місця компактного проживання вимушених переселенців із Криму та Сходу України;
- тісна співпраця з роботодавцями, громадським сектором, професійними асоціаціями та об’єднаннями".
В цей важкий для нашої країни час, коли тисячі людей вимушено втратили роботу, житло та засоби для існування, ця розумно створена ініціатива, дозволяє кожному з нас долучитись і допомогти, бодай деяким з них, у пошуку роботи. Це можливо зробити чи в якості волонтера, чи роботодавця не витрачаючи аж забагато зусиль. 
Багато більше інформації Ви зможете дізнатись з Інформаційного бюлетеня, який випускає Центр.
Телефон гарячої лінії: +380 (67) 507-09-30

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...