Шукати в цьому блозі

середу, 23 грудня 2015 р.

Громадянське суспільство і влада : Урядовий веб-сайт

Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України "Урядовий портал"


Урядовий веб-сайт "Громадянське суспільство і влада"
Сайт «Громадянське суспільство і влада» – урядовий інформаційно-комунікаційний ресурс, покликаний сприяти взаємодії громадян та їх об’єднань з Кабінетом Міністрів України та органами виконавчої влади в процесі формування і реалізації державної політики, а також надавати інформацію про діяльність Уряду з питань сприяння розвитку громадянського суспільства
Деякі сторінки:

Звертаємо Вашу увагу на проекти, які знаходяться на громадському обговоренні


Для того, щоб взяти участь у громадському обговоренні проектів завітайте на сайт і зареєструйтесь в системі.

Витяг з "Правил громадського обговорення проектів 
нормативно-правових актів".
1.Проекти нормативно-правових актів виноситься на громадське обговорення для предметної дискусії щодо проекту в цілому, а також його окремих складових (розділу, статті, частини, пункту).
2.Щоб провести оцінку проекту нормативно-правового акта або залишити коментар потрібно зареєструватися на сайті „Громадянське суспільство і влада”.
3.Будь-якій складовій проекту (розділу, статті, пункту) можна надати як загальну оцінку, тобто висловити свою згоду або незгоду, так і додати свій коментар, зауваження або пропозицію за допомогою запропонованої форми.
4.Ваш коментар, зауваження або пропозиція можуть бути оцінені іншими користувачами, так само, як і Ви можете оцінити коментарі, надані іншими учасниками обговорення. Надані коментарі, пропозиції, зауваження будуть обов'язково розглянуті під час доопрацювання проекту.
Зараз для публічного обговорення запропоновано 20 проектів. 

Серед них, зокрема, такі:

пʼятницю, 18 грудня 2015 р.

Проект податкової реформи: аналіз від фахівців


Баталії, що розгорнулися в суспільстві та засобах масової інформації стосовно чергової податкової реформи, викликають в мене багато запитань. В пошуках відповідей на них переглядаю аналітику фахівців і вирішила запропонувати вам коментар, який допоможе краще зрозуміти, чого саме очікувати платникам податків в прийдешньому Новому році.

Зупинилась я на консультації фахівців "Дебета-Кредита", які достатньо професійно проаналізували зміни з основних податків і зборів: ПДВ, податку на прибуток, єдиного податку, ПДФО та військового збору.


вівторок, 15 грудня 2015 р.

Конституційний процес в Україні

Представляємо Бюлетень інформаційно-аналітичних матеріалів "Конституційний процес в Україні: політико-правові аспекти" (раніше "Конституційна Асамблея : політико-правові аспекти діяльності"), який є додатком до журналу «Україна: події, факти, коментарі» і орієнтований на задоволення інформаційних запитів членів Конституційної Асамблеї України, органів державної влади, громадських організацій, наукових працівників та експертів.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...