Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 29 січня 2016 р.

Програма малих грантів: навчання біженців та внутрішньо переміщених осіб

BEARRTrust оголошує про відкриття програми малих грантів на 2016-й рік та запрошує НУО та інші організації до подання відповідних заявок.

Кінцева дата подання заявок: 1 березня 2016 року.

Грантові заявки для України підпадають цього року під розділ Б «Проекти, що підтримують навчання (розвиток навичок) біженців та внутнішньо переміщених осіб».

Інші країни, охоплені цим розділом програми включають: Білорусь, Молдову, Грузію, Вірменію, Азербайджан, Узбекистан, Таджикистан, Туркменістан, Казахстан та Киргизстан.

понеділок, 18 січня 2016 р.

Основні законодавчі зміни, чинні з 1 січня 2016 року

З 1 січня 2016 року в Україні набувають чинності ряд Законів України. Крім того, починають діяти і скасовуються важливі міжнародні угоди. 

Зона вільної торгівлі з ЄС 1 січня починає діяти ЗВТ між Україною та ЄС. З іншого боку, згідно з указом президента Росії призупиняє свою дію угода про зону вільної торгівлі між Україною і РФ.

Також з 1 січня 2016 року Росія ввела продовольче ембарго відносно України. Україна відповіла дзеркальними санкціями проти Росії.

вівторок, 12 січня 2016 р.

Електронні консультації з громадськістю у січні 2016 р.

У попередньому пості "Громадянське суспільство і влада : Урядовий веб-сайт" було представлено урядовий інформаційно-комунікаційний ресурс, який покликаний сприяти взаємодії громадян та їх об’єднань з Кабінетом Міністрів України та органами виконавчої влади в процесі формування і реалізації державної політики.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...