Шукати в цьому блозі

четвер, 19 травня 2016 р.

Перейменовуємо вулиці Шевченківського району разом!

Відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал – соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» від 09.04.2015 року №317-VII у місті Києві необхідно в установленому порядку перейменувати райони в містах, сквери, бульвари, вулиці, провулки, узвози, проїзди, проспекти, площі, майдани, набережні, мости, інші об’єкти топоніміки населених пунктів, а також інші географічні об’єкти, назви яких містять у собі символіку комуністичного тоталітарного режиму.

вівторок, 17 травня 2016 р.

Концепція реформування системи реєстрації місця проживання

У квітні цього року набула чинності постанова Кабінету міністрів України, яка встановлює нові правила реєстрації місця проживання громадян. 

Ті, хто читав цей документ, знають, що новий порядок не надто сильно відрізняється від старого і знімає деякі бюрократичні обмеження. Зате ті, хто не читав, з подачі деяких ЗМІ почали сіяти паніку. Мовляв, Україна повертається мало не до часів сталінських репресій.

середу, 11 травня 2016 р.

Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень

До уваги мешканців Шевченківського району м. Києва!

З 01.05.2016 змінено реквізити рахунків для зарахування коштів за державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, а також за надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухому майно.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...