Шукати в цьому блозі

четвер, 24 листопада 2016 р.

За консультацією Київенерго до facebook

ПАТ «Київенерго» вирішило проводити онлайн-консультації для споживачів з питань нарахування плати за опалення у жовтні у facebook. Про це повідомляється на сторінці компанії в соціальній мережі.

«Зважаючи на ажіотажний попит киян на інформацію стосовно нарахувань за опалення у жовтні, ми пропонуємо користувачам онлайн-консультації», - наголошується в повідомленні.

пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

Громадська думка про правотворення № 18, 2016

Громадська думка про правотворення: інформаційно-аналітичний бюлетень на базі оперативних матеріалів : Додаток до журналу «Україна: події, факти, коментарі» / гол. ред. В. Горовий. - № 18 (121) (жовтень 2016 р.). - 79 с.

Вийшов черговий випуск Бюлетеня Громадська думка про правотворення №18 (121), жовтень 2016.

Засновники: Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського, Національна юридична бібліотека, головний редактор В. Горовий.

У випуску:

вівторок, 8 листопада 2016 р.

День кар'єри Profit DAY. З чого почати рух в ІТ

10 листопада у Києві спеціально для молоді відбудеться день кар’єри. Захід проходить в рамках всеукраїнського проекту "День кар’єри. Profit DAY".

День кар’єри проходить для тих, хто хоче знати більше про IT сферу,  хто стоїть на порозі нової професії або розвитку в IT.

Команда Центру Зайнятості Вільних Людей організує цікавий контент лекцій, в тому числі розповіді спікерів про те, яким чином вони особисто потрапили в IT та звісно після кожної лекції буде блок питань та відповідей, де кожен з’ясує для себе найактуальніше.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...