Шукати в цьому блозі

вівторок, 7 травня 2013 р.

Громадський простір

Представляємо Вам портал "Громадський простір", який  пропонує широкий спектр інтерактивних сервісів для підвищення ефективності роботи неурядових організацій України (НУО) та сприяє активній співпраці в третьому секторі, міжсекторній взаємодії НУО (медіа, органи влади, соціально відповідальний бізнес) - на регіональному та національному рівнях.
Історична довідка
Ідея створення Порталу виникла в контексті численних запитів НУО щодо необхідності розробки комплексного інтерактивного ресурсу, який взяв би на себе роль генератора довідкових, інформаційних та методичних ресурсів НУО України, значно спростив би доступ та обмін інформацією і ресурсами, а також систематизував би дані, необхідні для поточної роботи й розвитку НУО. 2001 року Міжнародний фонд "Відродження" підтримав ідею започаткування проекту "Громадянський Інтернет-Портал", того ж року до реалізації проекту приєдналася Програма Розвитку ООН в Україні17 червня 2002 у мережі Інтернет з'явився перший реліз Громадянського Інтернет-Порталу, який пропонував інформаційні послуги для українських НУО. Сьогодні Портал "Громадський простір" є визнаним лідером в громадському Інтернет-просторі. Серед постійних відвідувачів Порталу є не лише представники організацій громадянського суспільства, а й журналісти, державні службовці, представники бізнесу, вчені, митці, студенти та учні, викладачі.
Системно працюючи на розвиток громадянського суспільства України Громадський Простір широко висвітлює громадські активності, презентуючи неурядові організації (НУО) та їхні досягнення, а також налагоджує продуктивні комунікації.
Крім цього, Портал надає комплекс інформаційних, технологічних та консультативних послуг представникам громадянського суспільства і виступає майданчиком для висловлення думок та пропозицій громадськості. 
Портал адмініструє громадська організація "Інформаційно-аналітичний центр "Громадський простір".
Дізнатись більше про Громадський Простір та ознайомитись детальніше з історією порталу і з його діяльністю.
Пропонуємо Вам переглянути презентацію-звіт роботи порталу за 2012 рік, щоб краще уявити собі всю його корисність
Ознайомитись з Проектами Інформаційно-аналітичного центру "Громадський простір"
Дізнатись про Конкурси та Гранти
Пошук в базі даних НУО (неурядових організацій України)
Завітати до Бібліотеки порталу:
Книги
Аналітика : Дослідження Звіти Стратегії розвитку
Навчальні матеріалиКейси
ПеріодикаБюлетені Огляди Вісники Журнали Дайджести
ПубліцистикаСтатті
Довідкові матеріалиБрошури Довідники

Зацікавлять Вас і пропозиції на Біржі праці

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...