Шукати в цьому блозі

четвер, 14 квітня 2016 р.

Що для вас означає "бути європейцем"?

Євроінтеграція – це набагато більше, ніж державна політика, тема для переговорів або комплексні реформи. Насамперед – це зміни у свідомості людей.

Час обмінятися думками та враженнями: що особисто для кожного означає фраза "бути європейцем"? Адже європейці дуже різні! І це підтверджує слоган ЄС: "Єдність у різноманітності".


Протягом наступних декількох тижнів всі охочі зможуть дізнатися, як живуть, працюють та відпочивають в країнах Євросоюзу, з яких звичок та правил складається буденне життя європейця. Сайт "Європейська правда"  розповість цікаві факти про європейські країни.


Читачі сайту про європейську інтеграцію "Європейська правда" та всі бажаючі мають змогу приєднатися до проекту та розповісти свої історії, які б проілюстрували, що для кожного означає #BeEuropean! 

Напишіть, що вас найбільше здивувало та вразило в країнах Євросоюзу, поділіться власним досвідом волонтерства, здорового способу життя або будь-чим іншим, що, на вашу думку, є гарним прикладом того, як бути європейцем!


Давайте заохочувати один одного робити корисні та добрі справи!

Головний меседж кампанії: "Європейська Україна починається з тебе!".

Міністр Павло Клімкін, посол ЄС в Україні Ян Томбінський, українські дипломати та дипломати країн ЄС також приєднаються до проекту та розкажуть, що для них означає #BeEuropean.

Щодня на сторінках МЗС у Фейсбуці та Твіттері публікуватимуться матеріали про те, що означає #BeEuropean в різних європейських країнах.

Щодня о 8:45, 14:15 та 16:45  можна почути цікаві факти, думки пересічних та відомих людей в рамках кампанії на Радіо ЄС - Європейська Станція (Київ 100 FM, Вінниця 103.2 FM, Дніпропетровськ 106.4 FM, Запоріжжя 100.3 FM, Кривий Ріг 100.2 FM, Львів 101.3 FM, Одеса 91 FM, Ужгород 102.4 FM, Харків 107.4 FM).

Також у будь-який час ці факти та найцікавіші дописи будуть доступні на сторінці проекту на сайті "Європейської правди" - там вже розміщені перші відгуки у соцмережах.

Публікуйте свої історії під хештегом #BeEuropean на Фейсбуці та у Твіттері, додавайте яскраві фото або відео та обов’язково робіть у Фейсбуці тег @Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine або @Європейська правда, щоб організатори побачили ваш пост.

Представники Радіо ЄС оберуть найцікавіші пости, зв'яжуться з цими людьми за допомогою online-месенджерів і запишуть на основі цих публікацій аудіоролики, які лунатимуть в ефірі.

А для найяскравіших історій підготовлено особливий сюрприз!

Їхні автори отримають шанс відвідати Брюссель!

На вас чекають відвідини Представництва України при ЄС, а також екскурсія до Європейського парламенту. Поїздка буде здійснена на запрошення співголови комітету асоціації Україна-ЄС, євродепутата Андрея Пленковича. Переможців визначатимуть організатори проекту.

Долучайтеся до  #BeEuropean!

Джерело: www.eurointegration.com.ua

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...