Шукати в цьому блозі

понеділок, 5 вересня 2016 р.

Гаряча лінія з питань енергозбереження

Київська міська державна адміністрація спільно з «Агентством США з міжнародного розвитку» (USAID) відкрили гарячу лінію з питань упровадження енергоефективних заходів. 

Відповіді на запитання стосовно міських програм енергозбереження та державних програм кредитування на енергоефективні заходи в житлі кияни зможуть отримати, зателефонувавши на гарячу лінію.

«У партнерстві з USAID у рамках проекту «Міська енергетична реформа», ми створили телефонну лінію для того, аби люди могли отримати якісну консультацію з питань енергозбереження. Адже багато людей, які зібралися та вирішили виконати термомодернізацію будинку, встановити тепловий пункт чи замінити вікна, потребують інформації про ці види робіт. На що звертати особливу увагу при їх виконанні? Які існують державні програми допомоги? Відповіді на ці питання кияни зможуть почути, зателефонувавши на гарячу лінію», – пояснює заступник голови КМДА.


Лінія працюватиме з 9:00 до 18:00 

за номером: 0 800 21 06 11 

Дзвінки – безкоштовні.




Джерело

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...