Шукати в цьому блозі

вівторок, 13 вересня 2016 р.

Для демобілізованих учасників АТО, що бажають відкрити власну справу

14 вересня 2016 року вперше в приміщенні Київського міського центру зайнятості буде проходити зустріч у форматі WORLD-CAFE під назвою «Експерти бізнесу» для демобілізованих учасників АТО, що бажають відкрити власну справу.

- Головна мета заходу - формування активної життєвої позиції та установки у військовослужбовців учасників АТО, щодо перспектив професійної самореалізації та кар’єрного зростання; донесення інформації про можливості та кроки відкриття власного бізнесу; формування правильних установок на активну життєву позицію щодо власної зайнятості; подолання психологічних бар’єрів та формування перспективного бачення власного бізнесу, - пояснюють у Службі зайнятості..

понеділок, 5 вересня 2016 р.

Гаряча лінія з питань енергозбереження

Київська міська державна адміністрація спільно з «Агентством США з міжнародного розвитку» (USAID) відкрили гарячу лінію з питань упровадження енергоефективних заходів. 

Відповіді на запитання стосовно міських програм енергозбереження та державних програм кредитування на енергоефективні заходи в житлі кияни зможуть отримати, зателефонувавши на гарячу лінію.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...