Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 9 червня 2017 р.

Вивчаємо українську мову в Інтернеті

Днями запрацювала онлайн-платформа для вивчення української «Є-мова». Кожен охочий має змогу зареєструватися, пройти тест, визначити свій рівень володіння мовою і прослухати курс навчання. – Ми почали проводити безкоштовні курси української мови як відповідь на одіозний закон Ківалова-Колесниченка. Якщо держава нічого не робить, за справу береться громада. Займаємося цим як волонтерський рух. Сьогодні є великий попит на такі курси, лише в Києві цьогоріч за тиждень зареєструвалися 650 охочих оволодіти українською мовою. Вирішили йти в ногу з часом й задовольнити усі запити, організувавши онлайн- курси, – розповіла координаторка проекту «Є-мова» Ольга Андрусенко. – В країні досі немає сертифікованого центру знань з української мови. І ми працюємо над його створенням. 

Курс розрахований на 6 рівнів за загальноєвропейською системою від А1 до С2. На кожному з них – близько 30 уроків. Це коротка 5-хвилинна мотивуюча відеолекція від Катерини Мельник, завдання та тести. На курсі слухачам подається лексичний та граматичний мінімум, яким вони мають оволодіти. Лише склавши підсумковий іспит певного рівня, можна перейти на наступний. Займатися є змога в будь-який час та в зручному місці, лише маючи доступ до Інтернету. За доплату можна взяти індивідуальні уроки у викладача по скайпу. А прослухавши курс і склавши іспити, отримати сертифікат. В першу чергу «Є-мова» створена для іноземців та російськомовних українців, які прагнуть опанувати українську. Демо-версія онлайн-курсу доступна за адресою http:// emova.language-ua.online/

Джерело

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...