Шукати в цьому блозі

середу, 22 березня 2017 р.

Конституційний процес в Україні № 1, 2017

Представляємо Бюлетень інформаційно-аналітичних матеріалів "Конституційний процес в Україні: політико-правові аспекти" (раніше "Конституційна Асамблея : політико-правові аспекти діяльності"), який є додатком до журналу «Україна: події, факти, коментарі» і орієнтований на задоволення інформаційних запитів членів Конституційної Асамблеї України, органів державної влади, громадських організацій, наукових працівників та експертів.

КОНСТИТУЦІЙНИЙ ПРОЦЕС В УКРАЇНІ : політико-правові аспекти / гол. ред. О. Онищенко // Бюлетень інформаційно-аналітичних матеріалів: додаток до журналу «Україна: події, факти, комментарі» - 2017. - № 1. - 63 с.
У номері:

середу, 15 березня 2017 р.

Обговорення головного муніципального закону міста Києва

З проектом Концепції нової редакції Статуту територіальної громади міста Києва можна ознайомитись на офіційніному сайті КМДА і надавати свої пропозиції та зауваження, які будуть опрацьовані членами тимчасових робочих груп.






Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

четвер, 2 березня 2017 р.

Перейменування скверів та вулиць в Шевченківському районі

У Шевченківському районі можуть з’явитися сквери імені Шеремета та Болбочана, вулиці Гаврилишина та Чикаленка.

Київська міська держадміністрація ініціювала обговорення щодо перейменування скверів та вулиць в Шевченківському районі. Зокрема, скверу імені Чкалова (вул. О. Гончара, 55-57) на сквер імені Павла Шеремета, сквер імені Косіора (вул. С. Стрільців, 86) на сквер імені Петра Болбочана, вулиці Ванди Василевскої на вулицю Богдана Гаврилишина, вулицю Льва Толстого на вулицю Євгена Чикаленка.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...