Шукати в цьому блозі

середу, 27 лютого 2019 р.

Без черг: новий онлайн-сервіс від енергетиків для киян

Якщо у вас виникли проблеми з платіжками й нарахуваннями за електрику, не кидайтеся на світанку займати чергу у центрі обслуговування клієнтів. Відтепер кияни можуть зекономити час та здоров’я й записатися в електронну чергу з дому. На сайті компанії «Київські енергетичні послуги» запрацював розділ «Попередня реєстрація»: https://kep.com.ua/poperednya_reestratsiya.

Побутові споживачі та представники юридичних осіб за допомогою простої форми можуть заздалегідь записатися на прийом до фахівця центру для вирішення своїх питань, пов‘язаних із постачанням електричної енергії.

У формі на сайті потрібно обрати зручний день та час і зазначити тему свого візиту. З отриманим реєстраційним номером клієнт має вчасно прийти у обраний день та час і звернути увагу на інформаційний екран електронної черги. Клієнта запросять до фахівця центру на обслуговування (номер з‘явиться на екрані).

Водночас, і формат «живої черги» зберігається. Частина фахівців центру будуть опрацьовувати питання клієнтів, які не були зареєстровані, а частина – обслуговувати список попередньої реєстрації.

"Як постачальник електроенергії ми постійно підвищуємо комфорт при обслуговуванні наших клієнтів: запроваджуємо нові електронні функції, збільшуємо вибір способів обслуговування, покращуємо роботу наших центрів в цілому", - наголосив директор компанії «Київські енергетичні послуги» Віктор Мельников. 

Нагадуємо, що питання, які можуть виникнути у клієнта щодо споживання електричної енергії, можна вирішити дистанційно за допомогою контакт-центру «Київських енергетичних послуг». Для цього можна скористатися формою зворотного зв‘язку в Особистому кабінеті, відправити електронного листа на адресу Hotline@keu.com.ua, написати особисте повідомлення на сторінці у Facebook. І, звісно, зателефонувати за номерами (044/067/066) 277-18-18. Усі запитання споживачів щодо роботи компанії, як постачальника електроенергії, будуть розглянуті.





Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...