Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 6 березня 2020 р.

«Дія. Цифрова освіта» у бібліотеці

21 січня 2020 року Міністерством цифрової трансформації України запущено національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта».

Бібліотека ім. М. Костомарова долучилася до нового проєкту Кабінету Міністрів України «Дія. Цифрова освіта», який спрямований на розвиток цифрових навичок громадян. Кожен відвідувач нашої бібліотеки має можливість безкоштовно пройти навчання на національній онлайн-платформі з цифрової грамотності, яка доступна в мережі Інтернет за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/.

Українська бібліотечна асоціація 11 січня 2020 року оголосила про співпрацю з Міністерством у сприянні розвитку цифрової грамотності, підписавши відповідний Меморандум. Таким чином, близько 6 000 бібліотек по всій країні долучаться до національної кампанії з цифрової грамотності «Будь на часі» та популяризуватимуть інформацію про проект «Дія. Цифрова освіта». Ці ж бібліотеки стануть першими хабами проєкту і нададуть всім охочим доступ до безкоштовного навчання на онлайн-платформі з цифрової грамотності.

На онлайн-платформі кожен громадянин зможе безкоштовно опанувати цифрові навички через сучасний формат навчання – освітні серіали за участю експертів та українських зірок.


Більше новин проєкту «Дія. Цифрова освіта»:






Запрошуємо всіх охочих долучитися до державного проєкту та навчитися цифровій грамотності безкоштовно в нашій бібліотеці!



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...