Шукати в цьому блозі

четвер, 25 січня 2024 р.

Сервіс УТОГ – система цілодобового дистанційного відеозв'язку з перекладачем жестової мови Українського товариства глухих

Сервіс УТОГ – інноваційне рішення від ВГОІ “Українське товариство глухих”, з яким стає доступним відеозвʼязок з професійним перекладачем жестової мови 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

Основним засобом спілкування для понад 42 тисяч громадян з порушеннями слуху (жестомовних осіб) в Україні є українська жестова мова (за обліковими відомостями ВГОІ "УТОГ").

Українська жестова мова - природна візуально-жестова мовна система з власною лексико-граматичною структурою, що сформувалася еволюційним шляхом і використовується як основний або один з основних засобів спілкування жестомовних осіб, які постійно проживають або впродовж тривалого часу проживали на території України.

Якщо у Вас є необхідність комунікації з особою з порушеннями слуху – до Ваших послуг цілодобова система відеозв'язку з перекладачем жестової мови «Сервіс УТОГ»

Налагодити комунікацію з оточуючим світом жестомовним особам допомагают перекладачі жестової мови, а з сучасними технологіями - це можна зробити онлайн всюди, де є якісний Інтернет-звʼязок.


Як це працює?


1. Для того, щоб скористатися Сервіс УТОГ достатньо перейти за посиланням app.service.utog.org

2. Натиснути "Зробити відеодзвінок".

3. Увійти в систему за індивідуальними вхідними даними, які створюються для кожної установи окремо.

4. Обрати будь-якого доступного оператора

5. Та програму через яку Ви хочете здійснити виклик.

6. Сервіс УТОГ працює з багатьма програмами та додатками з функцією відеозв'язку, які встановлені на вашому ПК, смартфоні або планшеті.


Для кого?


В Україні кожному гарантується право вільно використовувати українську жестову мову в суспільному житті, вивчати та підтримувати її, а також навчатися українською жестовою мовою (ст. 4 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної»).

Сервіс УТОГ – долає комунікативні барʼєри та дозволяє жити повноцінним життям кожному, хто спілкується жестовою мовою.






Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! 
Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...