Шукати в цьому блозі

вівторок, 5 лютого 2013 р.

Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування

здійснення відповідно до питань, що належать до предмета відання Комітету, законопроектної роботи, підготовки і попереднього розгляду питань, віднесених до повноважень Верховної Ради України.
Звертаємо Вашу увагу, що 13 лютого 2013 року Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування проводить круглий стіл на тему: "Актуальні питання законодавчого регулювання правового статусу столиці України - міста-героя Києва".
Під час засідання круглого столу планується обговорити: 
  • організаційно-правові основи місцевого самоврядування в м. Києві, 
  • проблеми законодавчого забезпечення проведення виборів депутатів Київської міської ради та Київського міського голови, 
  • фінансову основу здійснення виконавчої влади та місцевого самоврядування в м. Києві.
Також увагу учасників круглого столу буде акцентовано на проектах законодавчих актів, які торкаються законодавчого регулювання правового статусу столиці України – міста-героя Києва та перебувають на розгляді у Комітеті.
До участі у круглому столі запрошуються народні депутати України, представники органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, неурядових організацій, науковці, експерти.
Регламентом роботи круглого столу передбачено його проведення з 10:00 до 15:00, для доповідей планується передбачити 5-7 хв., для виступів в обговоренні - 3-5 хв. 
Під час проведення круглого столу здійснюватиметься стенографування виступів. 
Мова проведення заходу - українська. Проект програми узгоджується.
Адреса: вул. М. Грушевського,18/2, кім. №12, другий поверх (вхід через під’їзд №9).
Початок роботи о 10:00. Реєстрація учасників розпочнеться о 09:30.
У разі бажання взяти участь в обговоренні просимо повідомити за тел.: 255-38-47.
За додатковою інформацією просимо звертатись за тел.: 255-39-46 та надсилати повідомлення на електронну адресу: fedorenko@rada.gov.ua
Якщо Ви бажаєте взяти участь у заході, будь ласка, заповніть форму заявки, і надішліть її на адресу  fedorenko@rada.gov.ua до 14:00 години 8 лютого.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...