Шукати в цьому блозі

середу, 23 січня 2013 р.

Фонд Східна Європа

Фонд Східна Європа (ФСЄ) — міжнародна благодійна організація, заснована Фондом Євразія у 2007 році.
Місія Фонду—сприяти соціальному та економічному розвитку України, мобілізуючи ресурси, зміцнюючи громади та підтримуючи партнерство громади, влади та бізнесу.
Підтримка Фонду здійснюється Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) через Фонд Євразія та іншими донорами – урядами, фондами, корпораціями та приватними донорами. З метою ефективнішої реалізації власних програм, ФСЄ співпрацює з мережею своїх партнерів: громадськими організаціями, місцевою владою та організаціями, що надають технічну допомогу. ФСЄ постійно шукає нових партнерів, щоб більше громад отримали підтримку для власного розвитку.
Програми Фонду
Правління Фонду Східна Європа, рада експертів, керівництво та співробітники постійно працюють над розробкою нових програм та напрямків діяльності Фонду, щоб збільшити ефективність нашої роботи. На сьогоднішній день Фонд зосередив увагу на таких програмах:
25 грудня 2012 р. стартував третій щорічний національний конкурс програм з корпоративного волонтерства  «Корпоративне волонтерство в Україні-2012»
Мета конкурсу – відзначити компанії, де розроблені та активно впроваджуються волонтерські програми, що покликані вирішити важливі суспільні проблеми. Конкурс також спрямований на поширення практики волонтерського руху серед компаній в Україні.
Конкурс оголошено Фондом Східна Європа в партнерстві з мережею Глобального договору України, Європейською Бізнес Асоціацією, Американською Торгівельною Палатою та Українським форумом благодійників.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...