Шукати в цьому блозі

четвер, 30 січня 2014 р.

Ліга страхових організацій України

Ліга страхових організацій України (ЛСОУ) була заснована у 1992 році і є неприбутковим об’єднанням учасників ринку страхових послуг України, яке створене з метою захисту інтересів своїх членів та інших учасників ринку страхових послуг.
Основними завданнями ЛСОУ є:
  • сприяння розвитку страхового ринку;
  • захист прав та інтересів учасників ринку страхових послуг, що є членами Ліги;
  • сприяння формуванню та вдосконаленню правової бази страхової діяльності;
  • сприяння підвищенню кваліфікації та професіоналізму керівників та спеціалістів учасників ринку страхових послуг;
  • ознайомлення громадськості з діяльністю учасників ринку страхових послуг та їх роллю в економічному житті України;
  • сприяння реалізації антимонопольного законодавства в сфері страхової діяльності;
  • утвердження взаємної довіри, надійності, порядності та ділового партнерства у взаємовідносинах між учасниками ринку страхових послуг та споживачами страхових послуг;
  • доведення до учасників ринку страхових послуг законодавчих та нормативних актів органів державної влади та управління з питань, що стосуються сфери страхової діяльності;
  • розробка рекомендацій з питань методології страхової справи.

Ознайомитись із новою редакцією Статуту ЛСОУ, який було затверджено VIII З'їздом членів Ліги страхових організацій України Резолюцією від 15 листопада 2012 року.
Ознайомитись з ґрунтовніше з діяльністю Ліги можна тут.
Також, на сайті ЛСОУ, Ви ознайомитесь з:
Ліга страхових організацій України в рамках проекту «Відкрите страхування» розміщує інформацію про діяльність страхових компаній України, які займаються ризиковим страхуванням (non-life).
У рамках проекту «Відкрите страхування» Ліга страхових організацій України розміщує інформацію про діяльність страхових компаній із страхування життя – учасників ЛСОУ.
Інформація, містить дані компаній, що провадять страхування життя в Україні, і є членами Ліги страхових організацій України. Компанії, які беруть участь у проекті в добровільному порядку надають свої дані для розміщення на сайті ЛСОУ.
Інформація наведена по наступним показникам: активи, страхові резерви, обсяг страхових премій, інформація в розрізі за видами договорів страхування життя.
Зазначені в списку страхові компанії отримали право видавати поліси, які будуть прийматися при отриманні віз до країн Шенгенської зони, Швейцарії та Ліхтенштейну. Цей список не є закритим і всі страхові компанії мають можливість приєднатися до нього.
На сьогодні до «Шенгену» належать як країни-члени ЄС, так і країни, які не є членами ЄС. Є також країни-члени ЄС, які не є країнами Шенгенської угоди. Країни — учасниці Шенгенської Угоди ...
Про все це, головні новини та багато іншого, Ви дізнаєтесь, якщо завітаєте на сайт Ліги страхових організацій України.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...