Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 4 липня 2014 р.

Центр зайнятості Вільних Людей



Представляємо Вашій увазі надзвичайно актуальну громадську ініціативу Центр зайнятості Вільних Людей (ЦЗВЛ), яка має на меті допомогти соціальній реабілітації та працевлаштуванню учасників Майдану, а також вимушених переселенців з Криму та інших регіонів країни.
Як і все корисне, все розпочалось із небайдужого серця однієї чарівної львів'янки на ім'я Наталія Швайковська, яка і є координатором цієї ініціативи, що налічує на сьогодні понад 60! волонтерів. (Дізнатись більше про те, як саме виникла ідея допомогти з працевлаштуванням героям України і вимушеним переселенцям з південно-східних регіонів країни, Ви зможете з інтерв'ю, яке дала п. Наталя газеті "День".)
На своїй сторінці у Facebook, ЦЗВЛ так розповідають про себе:
"Наше завдання – допомогти тим, хто внаслідок участі в акціях протесту втратили роботу і доступ до засобів існування. Тим, хто були вимушені покинути дім через події в Криму та південно-східних регіонах України.
Наша метастворити модель нового соціального інституту, який дозволить ефективно вирішувати проблему працевлаштування громадян нашої країни, задаючи стандарт і підхід роботи центрам зайнятості.
Наша діяльність:
- допомога в працевлаштуванні;
- кар’єрне консультування та профорієнтація;
- виїзди в місця компактного проживання вимушених переселенців із Криму та Сходу України;
- тісна співпраця з роботодавцями, громадським сектором, професійними асоціаціями та об’єднаннями".
В цей важкий для нашої країни час, коли тисячі людей вимушено втратили роботу, житло та засоби для існування, ця розумно створена ініціатива, дозволяє кожному з нас долучитись і допомогти, бодай деяким з них, у пошуку роботи. Це можливо зробити чи в якості волонтера, чи роботодавця не витрачаючи аж забагато зусиль. 
Багато більше інформації Ви зможете дізнатись з Інформаційного бюлетеня, який випускає Центр.
Телефон гарячої лінії: +380 (67) 507-09-30

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...