Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 25 липня 2014 р.

КЛУБ ДІЛОВИХ ЛЮДЕЙ


Сьогодні ми представляємо Вам Клуб ділових людей!
Всім, хто не звик обходитись задоволенням звичайних людських потреб, хто звик вдосконалюватись і постійно шукає можливості досягти більшого і зробити якнайкраще, - всім Вам буде надзвичайно цікаво познайомитись з цією неформальною організацією. А можливо, навіть стати членом Клубу! Тож, розпочнімо.
Клуб ділових людей ― це репутаційний міжнародний бізнес-клуб, створений з метою налагодження ділових контактів, обміну досвідом та постійного підприємницького розвитку ділових людей.
Клуб для ділових людей, які дотримуються власного слова у бізнес-відносинах та вважають, що ділова репутація та компетентність у бізнесі є першочерговими.
Місія Клубу ― єднати ділових людей у прагненні розвитку та створенні нових можливостей на основі ділової репутації.
Клуб ділових людей задовольняє ключові потреби керівників і власників малого та середнього бізнесу: надає практичні знання та досвід, створює можливості для налагодження ділових контактів, працює над підвищенням ділової репутації кожного учасника Клубу та всієї організації загалом.
Сьогодні Клуб налічує більш ніж 440 представників бізнесу та об'єднує людей лише із позитивною...


діловою репутацією. Клуб Ділових Людей є найбільшим бізнес-клубом в Україні даного формату.
Думаємо, що навіть ця, достатньо коротка інформація, вже викликала у Вас бажання стати членом такого Клубу! А ми ще навіть не почали свою розповідь!
Дізнатись більше про:
Крім цього, Ви можете читати Клуб в соціальних мережах Facebook, Twitter, Linkedinа також слухати і дивитись на каналі YouTube.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...