Шукати в цьому блозі

понеділок, 18 лютого 2013 р.

Інфоцентр : Європейський центр інформаційної підтримки Верховної Ради України


На оновленому сайті Верховної Ради України Ви маєте можливість ознайомитись з сайтом ЄВРОПЕЙСЬКОГО ЦЕНТРУ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПІДТРИМКИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ (ІНФОЦЕНТР) та скористатись деякими ресурсами, розміщеними на веб-сторінці Інфоцентру.
ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ЦЕНТР ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПІДТРИМКИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ (ІНФОЦЕНТР) створений у червні 2011 року за ініціативи Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції, в рамках проекту «Українсько-Європейського дорадчого центру з питань законодавства (UEPLAC) – Етап V», що фінансується ЄС та Програми сприяння парламенту України (ПСП ІІ) Програми розвитку законотворчої політики, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
Мета діяльності Центру
Центр здійснює інформаційно-пошукову роботу для забезпечення діяльності Верховної Ради України, її органів, народних депутатів України, Апарату Верховної Ради України щодо права Європейського Союзу, інших аспектів його діяльності.
ПРОФЕСІЙНІ БАЗИ ДАНИХ
Інфоцентр пропонує користувачам он-лайн доступ до таких баз даних, 
пов’язаних з ЄС та правом ЄС.
Westlaw є міжнародною базою даних, яка містить правову інформацію з усіх сфер права. Веб-сторінка пропонує інформацію з права ЄС, національного права, а також правові джерела англомовних країн. Веб-сторінка має дуже зручний пошуковий механізм для користувачів-юристів.
HeinOnline є найбільшою у світі збіркою правових досліджень, представленою у вигляді зображень. Усе наповнення розміщено у форматі PDF у тому вигляді, в якому воно існує в оригінальному друкованому примірнику, зберігаючи автентичність джерела у цифровому варіанті.
EBSCOhost є базою даних, яка містить повні випуски газет, журналів, книг, монографій, звітів та інших різноманітних друкованих видань. Даний ресурс пропонує широкий доступ до професійної інформації англійською мовою. 
Beck-online, а саме модуль “Europarecht” містить коментарі, книги, газети, та рішення суду щодо договорів ЄС та конкурентного права ЄС, подані із перехресними посиланнями. Джерела пропонуються німецькою, а деякі – англійською мовами (доступна лише в Інфоцентрі).
Система управління інформацією з питань адаптації законодавства
Право Європейського Союзу
Веб сайт Європейського Союзу
База даних міжнародних стандартів праці
База даних законодавства з прав людини у сфері праці, соціального забезпечення (NATLEX)
Договірно-правова база Україна-ЄС


**************
Звертаємо Вашу увагу на нові матеріали в цьому розділі!

*******************

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...