Шукати в цьому блозі

понеділок, 12 жовтня 2015 р.

Проект USAID АгроІнвест

Проект USAID АгроІнвест – проект технічної допомоги, що фінансується Американським агентством з міжнародного розвитку (USAID) і впроваджується компанією Кімонікс Інтернешнл.

Проект працюватиме в Україні протягом 5 років (з 2011 по 2016 рр.). Метою проекту є сприяння розвитку сільського господарства України та підвищення конкурентоспроможності агробізнесу незалежно від організаційно-правової форми та масштабів виробництва.


Крім того проект ставить за мету сприяти зміцненню експортного потенціалу України як учасниці глобальної ініціативи з забезпечення продовольчої безпеки. 

Проект також покликаний допомогти українським селянам краще розуміти та захищати свої права на землю і продумано розпоряджатися своєю власністю для зміцнення добробуту своїх сімей та України в цілому. Проект USAID АгроІнвест працює в трьох напрямах.
  • Підтримка стабільного законодавчого середовища, яке сприятиме розвитку ринкової економіки
  • Стимулювання доступу аграріїв до фінансування
  • Сприяння розвитку ринкової інфраструктури для малих і середніх виробників
Окремим важливим напрямом роботи є здійснення програми підвищення правової обізнаності, щоб допомогти громадянам краще розуміти і захищати свої права на землю.

В рамках Проекту, для підтримки зв'язків з громадськістю, з квітня 2012 р. видається Вісник Проекту USAID АгроІнвест. Ознайомитись з ним, Ви зможете, якщо перейдете за посиланням:




2013 рік


2012 рік



За додатковою інформацією про Проект USAID АгроІнвест, будь ласка, звертайтесь до:
Марини Зарицької, менеджера з комунікацій та інформаційних кампаній
Телефон: +38 (044) 232-97-55
Мобільний: +38 (067) 940-40-56


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...