Шукати в цьому блозі

середу, 11 червня 2014 р.

Напиши депутату


Представляємо Вашій увазі зовсім новий і корисний сайт Напиши депутату.
На минулому тижні, з ініціативи депутата Ольги Бєлькової (партія «Удар»), запрацював цей сервіс, метою якого є «допомогти українцям складати письмові звернення до своїх політичних обранців в правильному форматі».
Як повідомляє Аin.ua, сайт створено за допомогою програмістів-добровольців Івана Пасічника, Олексія Петренка та Антона Дятлова. При роботі сайт використовує спам-фільтри, які заважають ботам відправляти листи.
Принагідно нагадаємо, що минулого року в українському парламенті було створено міжфракційне об'єднання «За цифрове майбутнє», метою якого була підтримка технологій і розвиток Інтернет-бізнесу в Україні. В об'єднання увійшли 18 депутатів з чотирьох фракцій парламенту. Очолили об'єднання депутати Ольга Бєлькова («УДАР»), Андрій Шевченко («Батьківщина») та Петро Порошенко, новообраний Президент України
Як акцентують творці сайту Napyshy.org, вони не гарантують, що «Ви отримаєте відповідь», але сподіваються, що «дотримання правил сприятиме ефективності звернень». До речі, Napyshy.orgз 30 квітня цього року, має сторіночку у Facebook, у якої майже 800 фанів. 
Тож, розпочати треба з того, що обрати тип звернення:
А далі дотримуєтесь простих правил:
1. Зазначаєте своє прізвище, ім’я та по-батькові, адресу (поштову адресу проживання та електронну пошту) і телефон (бажано мобільний). Звернення без зазначення місця проживання, анонімні або не підписані авторами не розглядаються.
2. При написанні листа уникаєте образ, погроз та нецензурних висловів, оскільки вони можуть стати підставою для адміністративно-кримінального переслідування з боку адресатів.
При бажанні, Ви можете опублікувати свого листа на сайті або на сторінці у Facebook.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...