Шукати в цьому блозі

четвер, 24 липня 2014 р.

Львівський інститут менеджменту


Ось таке запрошення надійшло нам вчора на електронну адресу.
Запрошення від Ректора Львівського інституту менеджменту (ЛІМ)  на бакалаврат і магістратуру.
Нам дуже приємно, що останнім часом львів'яни не пропускають повз увагу нашу бібліотеку. Досить багато корисної інформації отримуємо із державних і громадських установ та організацій, юридичною адресою яких є Львів!
Тож, користуючись можливістю, поширюємо це запрошення для всіх Вас, дорогі друзі і постійні відвідувачі нашого блогу, і пропонуємо, разом з нами, дізнатись більше про цей навчальний заклад.
Одразу наголошуємо, що прийом документів триває до 30 липня, а обов'язковим предметом але непрофільним є математика (124 бали).
Якщо у Вашому сертифікаті ЗНО є Українська мова та література, Математика і Географія Ви можете подавати заяву на два напрями (Менеджмент і Маркетинг).
Коли я завітала на сайт Інституту, особисто мені порадувало око і картинка, і звернення, які розміщені на Головній сторінці а також те, що ЛІМ заявляє про себе, як територію вільну від корупції та хабарництва. 
Навчальний процес в Інституті забезпечують досвідчені фахівці, частина з яких - іноземні професори.
Під час навчання використовуються інтерактивні методи викладання, передові технології, відбувається обмін досвідом. Сучасне комп`ютерне обладнання дає можливість доступу до світових інформаційних джерел.
Дізнатись більше про Інститут та історію його створення та досягнень. Львівський інститут менеджменту має наступні кафедри:

Кафедра менеджменту та міжнародного бізнесу
Кафедра менеджменту здійснює підготовку та перепідготовку фахівців за спеціальністю «Менеджмент організацій» та є випускаючою кафедрою.
Навчальний процес повністю забезпечений відповідними методичними розробками та посібниками. Навчання фахівців ведеться за програмами, які відповідають сучасним світовим стандартам.
Використовується найновіша навчально-методична література з ринкової економіки, організаційного розвитку, міжнародного бізнесу та інших дисциплін.
Кафедра маркетингу та бізнес-глобалістики
Кафедра маркетингу та бізнес-глобалістики є випускаючою для майбутніх бакалаврів та магістрів за спеціальністю «Маркетинг» і тому сприяє максимальній реалізації стратегії ЛІМу та розвитку навчального закладу в науково-навчальній сфері.
Значну увагу кафедра приділяє практиці дослідницьких робіт з залученням студентів на базі реальних підприємств та організацій, що дозволяє майбутнім випускникам не тільки здобути необхідні практичні навички а й надалі швидше адаптуватися до умов реального бізнес-середовища.
Одним з акцентів у навчальному процесі є розвиток креативності студентів.
Кафедра гуманітарних дисциплін
Блок гуманітарних дисциплін є невід'ємним компонентом сучасної економічної освіти. Адже успішний фахівець - це ерудована людина, яка не лише добре орієнтується у своїй професійній галузі, але й вміло оперує поняттями загальнолюдського характеру, веде здоровий спосіб життя, вміє висловити свої думки, знається на правознавчих та юридичних аспектах у своїй галузі, володіє однією чи кількома іноземними мовами, що відкриває для неї широкі перспективи професійного зростання та успішної кар'єри.
Кафедра фундаментальних економічних та природничих дисциплін
Кафедра фундаментальних економічних та природничих дисциплін закладає освітній базис для формування та розширення загального світогляду студентів, допомагає у формуванні їх як професіоналів-особистостей.
Особлива увага спрямована на науково-дослідну роботу, результати якої, завдяки проектно-орієнтованому підходу, відразу дістають широке практичне застосування.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...