Шукати в цьому блозі

вівторок, 13 вересня 2016 р.

Для демобілізованих учасників АТО, що бажають відкрити власну справу

14 вересня 2016 року вперше в приміщенні Київського міського центру зайнятості буде проходити зустріч у форматі WORLD-CAFE під назвою «Експерти бізнесу» для демобілізованих учасників АТО, що бажають відкрити власну справу.

- Головна мета заходу - формування активної життєвої позиції та установки у військовослужбовців учасників АТО, щодо перспектив професійної самореалізації та кар’єрного зростання; донесення інформації про можливості та кроки відкриття власного бізнесу; формування правильних установок на активну життєву позицію щодо власної зайнятості; подолання психологічних бар’єрів та формування перспективного бачення власного бізнесу, - пояснюють у Службі зайнятості..

Активними учасниками заходу стануть запрошені спікери-лідери: Січкар Маргарита (ресторатор, громадський діяч), Кисельов Анатолій (фахівець з реєстрації та реструктуризації бізнесу юридичної компанії «Юскутум»), Костюченко Сергій (керівник роздрібного бізнесу, Альфа банку), Кравченко Сергій (заступник голови Державної служби зайнятості ЦА). 

Серед учасників – близько 20-ти демобілізованих воїнів АТО, які мають бажання та намір відкрити власну справу. Запрошені лідери розкриватимуть різноманітні аспекти відкриття власного бізнесу, розглядатимуть питання щодо реєстрації та реструктуризації бізнесу, навчатимуть правил бізнес-планування, обговорять питання фінансування власної справи на стартовому етапі.

В рамках зустрічі учасники АТО матимуть можливість «живого» спілкування з спікерами-лідерами та нагоду у неформальній обстановці обговорити з ними питання, які їх зацікавили.

Адреса: вул. Жилянська 47б 
(1 поверх, Інформаційно-консультаційний центр).

Час проведення: з 11:00 до 13:00 год.

Організатор заходу: Київський міський центр зайнятості.

Джерело

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...