Шукати в цьому блозі

вівторок, 11 жовтня 2016 р.

Виплата пенсій внутрішньо переміщеним особам

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 14.03.2016 №167 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» з 01.07.2016 виплата пенсій внутрішньо переміщеним особам буде здійснюватися тільки через відділення Публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України».

Вкотре наголошується, що внутрішньо переміщеним особам, які перебувають на обліку в об’єднаних управліннях Пенсійного фонду України в м. Києві та одержують пенсію через поштове відділення або іншу банківську установу, ніж ПАТ «Державний ощадний банк України» в м. Києві, необхідно звернутися до:
Необхідно подати заяву, встановленого зразка, особисто або законним представником (опікуном, піклувальником); 
  • паспорт; 
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків; 
  • довідку внутрішньо-переміщеної особи; 
  • надруковане кольорове фото власника електронного пенсійного посвідчення висотою 40 мм та шириною 30 мм (обличчя повинно становити 70-80% фотокартки).
Наразі дану процедуру не пройшли 4027 осіб з 37 тис. внутрішньо переміщених осіб, що перебувають на обліку.

Органи Пенсійного фонду закликають дану категорію осіб не зволікати та якнайшвидше звернутись до територіального органу Фонду м. Києва.

Джерело

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...