Шукати в цьому блозі

четвер, 24 листопада 2016 р.

За консультацією Київенерго до facebook

ПАТ «Київенерго» вирішило проводити онлайн-консультації для споживачів з питань нарахування плати за опалення у жовтні у facebook. Про це повідомляється на сторінці компанії в соціальній мережі.

«Зважаючи на ажіотажний попит киян на інформацію стосовно нарахувань за опалення у жовтні, ми пропонуємо користувачам онлайн-консультації», - наголошується в повідомленні.

Отримати консультацію дуже просто. Для цього потрібно написати питання в особистому повідомленні на сторінку «Київенерго» та надіслати розбірливе фото платіжки.

Крім того, кияни можуть отримати відповіді на свої питання стосовно нарахувань у контакт-центрі компанії 1588 та 12-и Центрах обслуговування. Один з них, що працює до 21.00, знаходиться у Шевченківському районі – на вул. Мельникова, 31.

Також на сайті Київенерго з’явився сервіс попереднього запису, за допомогою якого можна заздалегідь спланувати свій візит до центру обслуговування клієнтів.

«Пояснення методики нарахувань за тепло у будинках без лічильників за Постановою КМУ №1057 ТУТ  і алгоритм розрахунку ТУТ, - підсумували в ПАТ «Київенерго».


Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...