Шукати в цьому блозі

вівторок, 19 червня 2018 р.

Євроінтеграційний портал

Україна запустила Євроінтеграційний інтернет-портал – он-лайн платформу, де зібрана актуальна та корисна інформація про євроінтеграційні процеси в Україні.

Євроінтеграційний портал створено офісом Віце-Премєр-міністра України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції спільно з Урядовим офісом координації європейської та євроатлантичної інтеграції в межах проекту "Підтримка впровадження Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС".

Євроінтеграційний портал має 9 розділів, містить актуальні євроінтеграційні новини та щотижневі "Євроінтеграційні дайджести". На ресурсі міститься вичерпна інформація щодо реформування країни завдяки імплементації Угоди про асоціацію та тій технічній допомозі, яку Україна отримує від ЄС.

Веб-ресурс присвячений інформації про здобутки України на її шляху до вільної Європи, а також обґрунтоване спростування міфів про євроінтеграцію.

Угода про асоціацію між Україною та ЄС, що повністю набула чинності 1 вересня 2017 року після остаточної ратифікації, є найбільшим міжнародним договором, який Україна уклала за всю свою історію. Так само це найбільша угода, яку коли-небудь укладав ЄС із третіми країнами. 

Це документ, в якому виписаний детальний план реформ нашої держави практично в усіх сферах. Для зручності користувачів на сайті інформація структурована за найбільшими напрямами співпраці Україна-ЄС.

На сайті Ви завжди зможете знайти найновішу та вичерпну інформацію з першоджерел про зусилля, яких для євроінтеграції України докладають Президент, Прем`єр-міністр, Верховна Рада, міністерства та відомства, залучені до цієї великої роботи (переглянути Євроінтеграційний дайджест).



За матеріалами: https://eu-ua.org/pro-portal, https://smr.gov.ua/uk/dovidka/evropejska-integratsiya/9378-evrointegratsijnij-portal.html



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...