Шукати в цьому блозі

четвер, 23 липня 2020 р.

Освітній Хаб міста Києва

Соціальний інноваційний проект Освітній Хаб міста Києва: територія нових можливостей для кожного реалізується Департаментом освіти і науки Київської міської державної адміністрації спільно із Асоціацією інноваційної та цифрової освіти.

Місія Освітнього Хабу міста Києва забезпечити системну реалізацію концепції «Навчання Протягом Життя» (Life Long Learning) на території міста Києва, надавши можливість всім охочим безкоштовно отримати або покращити «м’які навики» (soft skills), які потрібні кожному та які наразі є вкрай затребувані на ринку праці.

Проект створює реальну можливість українцям реалізувати себе у своїй країні, зупинивши масовий відтік громадян України за кордон у пошуках кращої долі.

Учасники Освітнього Хабу міста Києва у короткий строк зможуть набути практичні навики, які необхідні для:
  • отримання роботи та побудови успішної кар’єри в компанії своєї мрії,
  • відкриття власної справи,
  • саморозвитку.

Курси Хабу


Вчитися ніколи не пізно, а для здобуття вищої освіти потрібно якнайменше 4 роки, а після того ми часто відчуваємо, що отриманих знань бракує чи вони застаріли. Деяких дуже важливих речей у жодному університеті не навчають, і навіть відмінна теоретична підготовка не допомагає адаптуватися до реалій сучасного життя. У такій ситуації допоможуть безкоштовні онлайн курси. Освітній Хаб міста Києва – це проект, запроваджений саме для тих, хто прагне навчатися протягом життя, отримувати нові знання та практичні навички.

✔Курс №1 Управління людьми і проектами

✔Курс № 2 Емоційний інтелект

✔ Курс №3 Персональна ефективність

✔ Курс №4 Продажі і комунікації

✔ Курс №5 Мистецтво викладання

✔ Курс № 6 Школа HR

✔ Курс № 7 Діти покоління Z

✔ Курс №8 Екологія

✔ Курс №9 Чесна КраїнаКурс 

✔ №10 Ораторське мистецтво



На кого розраховані онлайн курси від 
Освітнього Хабу


Безкоштовні онлайн курси допоможуть вам стати успішною, впевненою у собі людиною, затребуваним спеціалістом, знайти роботу, що відповідає вашому фаху, або розпочати власний бізнес. Наші безкоштовні онлайн курси адресовані:

  • «білим комірцям» – спеціалістам, що займаються інтелектуальною працею, чиновникам, держслужбовцям, менеджерам, викладачам;
  • тим, хто недавно працює на керівній посаді та хоче бути ефективним керівником;
  • тим, хто прагне стати лідером, кращим у будь-якій сфері;
  • усім, хто хоче бути гідним громадянином успішної держави, кому не байдужі теперішнє та майбутнє України, доля молодого покоління, екологія країни, обличчя державного апарату;
  • тим, хто хоче гармонійно розвиватись, сягнути вершин у професійній сфері, успішно будувати особисті стосунки, керувати власними емоціями, почуватися щасливим;
  • а також усім, хто вважає знання найвищою цінністю та готовий платити за них.


Хоча це і безкоштовні онлайн курси, платити за них доведеться, але не грошима. Часто важко переломити звичні моделі поведінки, мислення, вийти із зони комфорту. Але потрібно робити над собою зусилля. Наполегливість, мотивація, готовність іти до мети – одна зі складових плати за ці безкоштовні онлайн курси. А ще доведеться платити дисциплінованістю, дотримуватись графіка навчальних заходів, десь колись жертвувати вільним часом, відмовлятись від спокусливої пропозиції розважитись.


Переваги онлайн-курсів


Чому варто записатись на безкоштовні онлайн курси? Причин безліч.

Доступні програми з удосконалення професійних навичок для спеціалістів різного профілю – менеджерів з управління персоналом чи продажами, керівників, державних службовців, освітян, а також програми особистого росту для всіх.

Ви зможете навчитись того, чого не навчать у ВНЗ.

Безкоштовні онлайн курси мають актуальну програму, орієнтовану на майбутнє. Тут вам допоможуть сформувати навички, що є найбільш потрібними сьогодні та залишаться необхідними завтра.

Застосовується прогресивний та ефективний метод змішаного навчання, що взятий на озброєння провідними міжнародними ВНЗ. Окрім теоретичного навчання чимала увага приділяється тренінгам, практичному відпрацюванню навичок, екзамени теж здаються у формі практикуму.
Навчання на безкоштовних онлайн курсах цікаве та захоплююче, доповнюється живим спілкуванням із відомими, успішними людьми, відвідуванням презентацій, участю в інтелектуальних іграх тощо.

Чимала перевага безкоштовних курсів онлайн полягає в тому, що вони дистанційні. Це зручно, а в період карантину ще й безпечно, дозволяє економити час.

Отож, реєструйтеся на освітньому порталі (якщо ви ще цього не зробили), обирайте безкоштовні курси онлайн, що відповідають вашим потребам і інтересам та розпочинайте заняття! Після успішного закінчення курсів ви отримаєте відповідний сертифікат.


Освітній герой


Перший український інтерактивний серіал «Освітній герой» — це втілення нового підходу до навчання від команди Освітнього Хабу міста Києва. Автори пропонують поринути у світ edutainment, поєднавши навчання та розваги!

Кожна серія присвячена конкретним життєвим ситуаціям, в яких яскраво демонструється необхідність володіння м’якими навичками для кар’єрного зростання та персональної ефективності. Під час перегляду інтерактивного серіалу глядач керує діями головного героя, самостійно обираючи варіанти подальшого розвитку подій. У такий спосіб, фінал серіалу, а отже і успішність вирішення ситуації залежить саме від вас.



Дитячий садок онлайн


Дитячий садок онлайн – новий проєкт від Освітнього Хабу, який було запущено в зв’язку з пандемією COVID-19 та оголошенням карантину. Школярів перевели на дистанційне навчання, для них були розроблені освітні телепрограми, школи задіяли інтернет-ресурси для взаємодії вчителів та учнів, проведення уроків та складання тестів, іспитів. Викладачі ВНЗ розсилали студентам навчальні матеріали та списки питань, організовували відеоконференції для контролю знань. Але й для найменших українців навчання та розвиток є не менш важливими. Саме для них створено безкоштовний Дитячий садок онлайн.



Чого навчають у Дитячому садку онлайн



Заняття у Дитячому садку онлайн складаються з 4 модулів:

  • Казка-йога – заняття для фізичного розвитку, діти слухають казку та водночас повторюють за тренером різні рухи, виконують гімнастичні вправи на розвиток гнучкості, опановують техніку правильного дихання, вчаться пластично рухатись.
  • Англійська для дітей – вивчення окремих літер алфавіту, назв цифр, опанування нових слів, речень. Для засвоєння назв рухів діти виконують вправи, танцюють.
  • Розвиваючі заняття сприяють комплексному розвитку дитини. Як і у звичайному дитячому садочку, в Дитячому садку онлайн є заняття з ознайомлення з навколишнім світом, розвитку мовлення та математики, творчі заняття – малювання, аплікація, ліплення з пластиліну та солоного тіста, створення іграшок з паперу, а також заняття на розвиток пам’яті та уваги.
  • Бонусні заняття – це теж розвиваючі заняття різноманітної тематики. Чимало бонусних занять для Дитячого садку онлайн проводять зірки – телеведучі, співаки, актори. Вони читають дітям казки або виконують з ними вправи, навчають співати, танцювати, малювати та навіть готувати щось смачненьке.

Заняття у Дитячому садку онлайн розпочалися 23 квітня та проводились по буднях протягом 4 тижнів, до 20 травня, а бонусні заняття тривали ще й у червні. Якщо ви щойно дізналися про проект Дитячий садок онлайн чи хочете ще раз повторити разом з дитиною якісь заняття, відеоматеріали можна знайти в архіві та передивитись у будь-який зручний час. До деяких занять слід заздалегідь підготувати фарби, папір, пластилін, тощо. Щоб дізнатися, яка потрібна підготовка, знайдіть відповідну дату в архіві заходів, там є розклад занять та перелік необхідних матеріалів.






Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...