Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 9 жовтня 2020 р.

SAFOR - мобільний додаток для виклику поліції в разі виникнення небезпеки

В Україні запустили нову інтелектуальну платформу безпеки громадян і гостей нашої країни «Safor Ukraine».

IT-компанія Safor Ukraine, яка є офіційним представником британської IT-компанії в сфері забезпечення безпеки SAFOR APP LTD, у партнерстві з Поліцією охорони запустила в Україні мобільний додаток Safor для виклику охорони в разі виникнення небезпеки.

Мобільний додаток, «Safor Ukraine» допоможе убезпечити вас і ваших близьких, а також швидко викликати поліцію охорони або сповістити ваших близьких про небезпеку. Також додаток має багато інших можливостей, наприклад: геолокація близької людини і навіть рівень заряду його батареї.

Як зазначив Дмитро Діменко, заступник Генерального директора Safor Ukraine, що унікальність цього продукту в надійності інформації та миттєвій реакції на тривожний виклик: «сигнал зі смартфона негайно надходить на пульт поліції охорони, що дозволяє мінімізувати час реагування патруля і в найкоротші терміни знайти користувача, завдяки його геолокації та інформації з фото».

Як показали останні соціологічні дослідження, Україна посідає перше місце серед європейських країн за рівнем злочинності. Цей мобільний додаток SAFOR створювали з думкою про туристів, молодь, дітей і батьків, старше покоління, підприємців і публічних особистостей.

Послуга виклику охорони доступна людям старше 18 років. Охорона виїжджає на виклик, орієнтуючись на місце перебування користувача, який подав сигнал тривоги.

«Після отримання оповіщення від оператора компанії Safor про спрацювання певного пристрою користувача додатку ми отримуємо всю повну інформацію щодо того, де знаходиться пристрій, хто є власником пристрою. Ми відстежуємо де знаходиться ця точка і до неї висуваємося», - сказав начальник Департаменту поліції охорони Національної поліції України Сергій Парфенюк 

Також за допомогою програми можна буде повідомляти своїх родичів, які були визначені в додатку, про своє місцеперебування.

Мобільний додаток можна завантажити на інтернет-платформах Play Маркет або App Store, а сам сервіс доступний 24/7 у всіх регіонах України.



За матеріалами: press.unian.uaespreso.tv




Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...