Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 18 січня 2013 р.

Всеукраїнська екологічна Ліга


Всеукраїнська екологічна ліга: задля краси довкілля

Мета діяльності організації – поліпшення екологічної ситуації в державі, формування нового природоохоронного менталітету, підвищення рівня екологічної освіти та культури громадян.

Пропонуємо ознайомитись з деякими розділами сайту:

  • "Електронна екологічна бібліотека" - спільний проект Центру громадської дипломатії "Довкілля ХХІ" і Всеукраїнської екологічної Ліги, підтримка якого здійснюється РЕЦ-Київ за рахунок коштів, наданих Європейською Комісією. На сайті зібрані наукові статті, посібники екологічної тематики, матеріали конференцій, семінарів і "круглих столів", методичні розробки для вчителів, нормативно-правова база з питань охорони навколишнього середовища, а також студентські реферати, курсові та дипломні роботи.
  • ВДС "Екологічна варта" 
  • "Ми – діти України. Нас об’єднали три кольори: синій, що символізує чисте небо та прозорість джерел, жовтий – багатство ланів і щедрість Сонця, зелений – колір життя", - так кажуть про себе члени Всеукраїнської дитячої спілки “Екологічна варта”, що об'єднує дітей, підлітків, молодь, які опікуються проблемами довкілля.
    Мета діяльності Спілки – виховання екологічно свідомої особистості через організацію цікавої екологічної роботи з дітьми та молоддю, їх участь у дослідницькій роботі та природоохоронних акціях, допомога новому поколінню в усвідомленні себе частинкою світу, у якому ми живемо.
  • Екологія та законодавство
  • Корисна інформація



\\

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...