Шукати в цьому блозі

вівторок, 15 січня 2013 р.

Проект USAID Доступ до правосуддя та правової обізнаності в Україні «Правова країна»


Мета проекту – створення загальнонаціональної мережі студентських юридичних клінік, організацій, що надають правову допомогу, та pro bono ініціатив приватних юридичних фірм заради ефективної діяльності щодо відстоювання інтересів незахищених верств населення.
На веб-сайті Проекту розміщено інтерактивну карту, що охоплює всі регіони України, з провайдерами юридичних послуг (до складу яких входять НУО та студентські юридичні клініки), які надають якісні безкоштовні юридичні послуги з трьох областей права: охорона здоров’я (з акцентом як на пацієнтів так і на медичних працівників), права власності (земельні та житлові права), а також зайнятість. Ці організації співпрацюють з 27 приватними юридичними фірмами та більш ніж 700 регіональними відділеннями з правової допомоги Міністерства Юстиції.
Проект «Правова країна» має три основні завдання
  • розбудова потужності українських неурядових організацій, що надають правову допомогу, з метою більш ефективного представлення інтересів громадян;
  • створення життєздатної загальнонаціональної мережі неурядових організацій, що надають правову допомогу, у певних галузях права, що дозволить скоординувати зусилля цих організацій для проведення національних реформ, а також сприятиме полегшенню доступу до правосуддя;
  • розвиток партнерства та залучення додаткових приватних ресурсів для розширення та збільшення обсягу професійної безоплатної правової допомоги. Читати далі 
Щоквартальною публікацією проекту USAID «Доступ до правосуддя та правової обізнаності в Україні «Правова країна» є Інформаційний вісник «ПРАВОВА КРАЇНА».
Вісник пропонує добірку новин щодо діяльності мережі та тематичних коаліцій проекту, історії успіху коаліцій, огляд і аналіз законодавчих ініціатив та актуальних питань в трьох сферах права: охорона здоров’я, трудові відносини, захист права власності та надає практичні рекомендації.
Інформаційний вісник “Правова країна”. Випуск 1.
Інформаційний вісник “Правова країна”. Випуск 2.
Інформаційний вісник “Правова країна”. Випуск 3.
Інформаційний вісник “Правова країна”. Випуск 4.
Інформаційний вісник “Правова країна”. Випуск 5.
Інформаційний вісник “Правова країна”. Випуск 6.

Інформаційний вісник “Правова країна”. Випуск 7.
ENGLISH VERSION, SUMMARY. February, 2011 – March, 2012.



Павлоградським міським Благодійним фондом «Горєніє», в рамках Проекту «Доступ до правосуддя та правової обізнаності в Україні «Правова країна», підготовлена інформаційна збірка "Право власності на майно". 
Брошура містить роз'яснення щодо процедури реєстрації права власності, витяги із законодавчих та нормативних актів України. В якості додатків в брошурі розміщено зразки документів, необхідних для судового захисту порушеного права.
За бажанням, Ви можете переглянути переглянути електронну версію збірки прямо тут:
                         

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...