Шукати в цьому блозі

четвер, 17 січня 2013 р.

Інформаційно-консультативний жіночий центр

Інформаційно-консультативний жіночий центр (ІКЖЦ) заснований як неурядова неприбуткова організація 1995 року за сприяння донорів: Інституту відкритого суспільства та Міжнародного фонду "Відродження".
Одна з засадних цілей Центру – збір, узагальнення і розповсюдження інформації про діяльність жіночих організацій та жіночі ініціативи в Україні та за її межами.
Інша мета Центру – розвиток дискусії щодо ґендерних проблем в політичному і соціальному житті України для досягнення реальної рівності в суспільстві, а також проведення навчальних програм на базі Уповноважувальної освіти.
Інформаційно-консультативний жіночий центр оголошує конкурс ідей і продукції, які мотивують і заохочують жінок і чоловіків пробувати і займатися тими видами діяльності, які інколи ще й досі вважаються жіночими чи чоловічими.
Термін подання заявок та зразків продукції – 15 лютого 2013 року.
Попередні консультації з організаторами конкурсу вітаються і не матимуть негативного впливу на прийняття рішення про визначення лауреатів.
Кількість лауреатів не обмежена.
В заявці слід вказати ім’я (для фізичної особи чи групи осіб) чи назву (для юридичної особи), телефон та/або електронну пошту, а також засвідчити, що ідея чи продукція є вашим оригінальним творінням.
До заявки слід додати візуальне зображення ідеї та (за наявності) зразок продукції.
Підтримка ідеї заохочується в усіх формах.
З питаннями, заявками та консультаціями звертатися за адресою wicc@empedu.org.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...