Шукати в цьому блозі

вівторок, 9 квітня 2013 р.

Ресурсний центр ГУРТ

Шановні користувачі! Представляємо Вашій увазі Ресурсний центр ГУРТ – національний центр суспільної інформації та експертизи. 
ГУРТ працює для свідомої та успішної України, де громадянське суспільство гарантує гідність, впевненість та довіру поміж громадянами на місцевому та національному рівнях.
ГУРТ бере активну участь в демократичних суспільних перетвореннях в Україні, використовуючи та розвиваючи потенціал інститутів громадянського суспільства, і стає визнаною комунікаційною та ресурсною платформою, а також базою знань для інститутів громадянського суспільства та лідерів громад.
 Серед Тем, що піднімаються на ГУРТі багато цікавих й надзвичайно актуальних для суспільства, а саме:
Звертаємо Вашу увагу на розділ Бібліотекав якому міститься інформація про всі видання ГУРТа за 1997-2011 роки. Ця бібліотека доступна для перегляду з можливістю завантаження або додавання на свій блог/сайт завдяки програмі Іssuu.
Пропонуємо, для прикладу, ознайомитись із щоквартальним дайджестом "Можливості для розвитку громад", який було підготовлено наприкінці 2012 року.


Ми впевнені, що всіх небайдужих зацікавлять також онлайн-інстументи для здійснення суспільних перетворень.
Для працівників бібліотечної сфери (і не тільки) ГУРТ пропонує
достатньо багато можливостей:
  • розміщення в новинах ГУРТу своїх новин, завдяки чому Ви зробите власні досягнення більш помітними;
  • підписку на щотижневий новинний бюлетень ГУРТа та отримання найважливішої інформації про актуальні тренінги, можливості розвитку своєї громади, отримання грантів від держави та донорських організацій, конкурси, стажування за кордоном;
  • можливість створення власного блогу на ГУРТі та інформування про досягнення своєї громади, завдяки чому Ви зможете привернути увагу донорів, експертів та активних користувачів порталу до Ваших ініціатив і долучитись до них;
  • відкривається можливість знайти через портал партнерів з інших громад для впровадження спільних ініціатив і т.і.
Долучайтесь до дискусій на порталі та ставте запитання громадським експертам, дізнавайтесь про успішні ініціативи з розвитку громад – це безкоштовне джерело знань та досвіду!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...