Шукати в цьому блозі

четвер, 19 травня 2016 р.

Перейменовуємо вулиці Шевченківського району разом!

Відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал – соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» від 09.04.2015 року №317-VII у місті Києві необхідно в установленому порядку перейменувати райони в містах, сквери, бульвари, вулиці, провулки, узвози, проїзди, проспекти, площі, майдани, набережні, мости, інші об’єкти топоніміки населених пунктів, а також інші географічні об’єкти, назви яких містять у собі символіку комуністичного тоталітарного режиму.

Три вулиці Шевченківського району очікують пропозицій киян щодо нових назв, а саме: вул. Ванди Василевської пропонують перейменувати на вул. Всеволода Змієнка, вул. Баумана – на вул. Януша Корчака (обговорення триває до 28 травня 2016 року), вул. Софії Перовської - на вул. Євгенії Мірошниченко (до 13 липня 2016 року).

Долучитися до обговорення має змогу кожен киянин. Задля цього громадське обговорення проходить у формі електронної консультації на офіційному веб-сайті КМДА.

Для цього необхідно зайти в рубрику «Е-МІСТО» – «Громадське обговорення проектів нормативно-правових актів».

Ви зможете висловити свою думку, погодитися чи не погодитися із запропонованим варіантом, надати свою пропозицію щодо нової назви вулиці.

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...