Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 8 травня 2020 р.

Faces Report - портал фото-вдячностей лікарям

Сьогодні хочемо розповісти про портал фото-вдячностей лікарям Faces Report

Faces Report - це маркетплейс, де пацієнти публікують слова подяки лікарям, історії одужання й перетворення, вивчають естетичні методи лікування і спілкуються з лікарями. Сайт призначений для всіх спеціальностей лікарів пластичної хірургії, дерматології, стоматології, травматології, гінекології, онкології та ін.

Не зважаю на те, що сайт активно наповнюється тільки з 2019 року, на порталі вже присутні сотні подяк лікарям з України. Для пацієнтів сайт - мотиваційний ресурс, також спосіб вибору лікаря за вдячностями.


Проект унікальний і являє собою платформу для досліджень споживчих переваг: яким лікарям дякують? За що лікарям дякують?

Проєкт являє собою також самоосвітню платформу для пацієнтів, адже лікарі на порталі публікують свої статті та відеозвернення.

Сайт Faces Report за якістю контенту порівнюється з глянцевими журналами, так як публікації проходять модерацію і оформляються за допомогою журналістів і фотографів. Фото і відео контент сайту високої якості, тому багато лікарів використовують його як портфоліо. Мета порталу - збирати і публікувати подяки від пацієнтів і направляти пацієнтів до лікарів, яким дякують.

Ось так звертається до відвідувачів головний редактор та засновник порталу Юлія Трунова:

«Так сталося, що поруч з лікарями я все своє життя. Спочатку як дочка стоматолога, потім як співвласниця стоматологічної клініки. В професії я завжди розвивалася як дослідник і медичний маркетолог. Напевно мені пощастило і завжди я поруч з лікарями, яким дякують, цей соціальний феномен - подяка лікарям предмет мого дослідження. Це сильне почуття ДЯКУЮ, яке живе роками, перетворюється в рекомендації, запалює інших людей...»

Юлія Трунова
Інтерв'юючи й оформляючи статті з вдячними пацієнтами, пані Юлія виявила, що акт подяки приносить людині моментальне щастя. «Чесно кажучи, я навіть не знаю, що пацієнти цінують більше - наші фотосети та інтерв'ю зі словами подяки лікаря чи саме лікування. Це парадоксально, але так! » - Юлія Трунова, засновник порталу Faces.Report

Так засновники порталу зрозуміли, що вдячністю наповнені серця багатьох успішних людей. Онлайн-видання Faces Report вже кілька років присвячує свої сторінки фото-вдячностям лікарям естетичної медицини: стоматологам, косметологам, пластичним хірургам і дієтологам, вторячи бажанню задоволених пацієнтів сказати щире спасибі лікарям.


Насолоджуйтеся дивовижними фото-портретами на порталі faces.report, читайте дивовижні історії успіху. Ви побачите, як здавалося б просте фото і кілька слів подяки знайде відгук у вашому серці. Звичайна фотографія запалить вогонь змін. І адже світ змінюється завдяки нам самим.


Головний редактор видання:Трунова Юлія +380 50 638 3461

Редакція Faces Report
Київ, вул. Євгенія Коновальця 36в








Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...