Шукати в цьому блозі

понеділок, 25 травня 2020 р.

Спецпроєкт Державного експертного центру МОЗ «Застосування ліків при COVID-19»

Державний експертний центр МОЗ України запустив спецпроєкт «Застосування ліків при COVID-19», за допомогою якого інформує щодо дії лікарських засобів, які сьогодні застосовуються під час профілактики та лікування COVID-19.

Проєкт створений з метою поширення достовірної та експертної інформації на основі аналізу даних ВООЗ та офіційних державних установ включно з регуляторними установами з лікарських засобів різних країн світу експертами Державного експертного центру МОЗ.

Інформація на сайті оперативно оновлюється.


Довідково:

Державне підприємство «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров'я України» — уповноважена Міністерством охорони здоров'я України спеціалізована експертна організація у сфері доклінічного вивчення, клінічних випробувань та державної реєстрації лікарських засобів (в тому числі медичних імунобіологічних препаратів). Є головною організацією у сфері здійснення фармаконагляду, стандартизації медичної допомоги та медичного, в тому числі фармацевтичного, обслуговування, включаючи розробку відповідних медико-технологічних документів та проєктів нормативних актів.



Сайт проєкту: http://covid19.dec.gov.ua/#rec179007964



Корисні посилання:


Гаряча лінія МОЗ — 0 800 505 201




Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...