Шукати в цьому блозі

понеділок, 19 квітня 2021 р.

Освітній серіал про електронний підпис від Мінцифри

З метою реалізації функцій електронної демократії, забезпечення доступу українців до отримання публічних послуг онлайн, переходу до електронного документообігу, спрощення ведення бізнесу тощо Мінцифри спільно з партнерами запустили освітній серіал про електронний підпис.

Електронний підпис - це електронні дані, які забезпечують цілісність документів та ідентифікують особу. Електронний підпис може зберігатися у вигляді MobileID, підпису на ID-картці, підпису на «токені» чи захищеному носії інформації.

За допомогою електронного підпису можна підписувати електронні документи, користуватися електронними послугами, реєструватися на державних порталах тощо. Документи з цим підписом мають таку саму юридичну силу, як і документи, підписані власноруч.

Освітній серіал складається з 7 серій тривалістю 4-9 хвилин. Подивитися курс можна за посиланням.

Після перегляду всіх серій ви навчитеся використовувати всі можливості е-підпису та отримувати дедалі більше послуг зі свого смартфона чи комп’ютера, зокрема:

  • зможете розібратися, що таке е-підпис та для чого він потрібен;
  • дізнаєтеся, у яких життєвих ситуаціях він може знадобитись;
  • навчитесь з його допомогою підписувати документи;
  • авторизуватись на онлайн-платформах;
  • наєтеся, як безпечно його зберігати.





Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...