Шукати в цьому блозі

понеділок, 29 липня 2013 р.

Національна академія державного управління при Президентові України оголошує набір іноземних і українських громадян

Національна академія державного управління при Президентові України
- головний державний вищий навчальний заклад України з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.
Указом Президента України від 30 травня 1995 р. № 398 була утворена Українська Академія державного управління при Президентові України.
У 1996 р. розпочали діяльність регіональні підрозділи Української Академії державного управління при Президентові України у Дніпропетровську, Львові, Одесі та Харкові, які в 2001 р. отримали статус регіональних інститутів.
Указом Президента України від 21 серпня 2003 р. № 869, враховуючи вагомий внесок у розвиток державного управління в Україні, а також беручи до уваги загальнодержавне і міжнародне визнання результатів її діяльності, Українській Академії державного управління при Президентові України було надано статус національної з наступним перейменуванням у Національну академію державного управління при Президентові України.
Місія Національної академії полягає у:
- формуванні сучасної управлінської еліти України;
- розвитку професійної компетентності державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування;
- науковому супроводі державно-управлінських реформ.
Важливим напрямом діяльності Національної академії є її наукова складова, яка зосереджена на:


- розвитку галузі науки "Державне управління";
- проведенні фундаментальних і прикладних досліджень з проблем державного управління та місцевого самоврядування;
- науковому забезпеченні навчального процесу;
- наданні експертно-консультаційних, інформаційно-аналітичних, науково-методичних послуг з питань теорії і практики державотворення;
- організації та розвитку міжнародного співробітництва з наукових досліджень у цій сфері.
Звертаємо Вашу увагу, що завітавши на сайт Академії, Ви зможете отримати вільний доступ до ЕЛЕКТРОННОГО КАТАЛОГУ бібліотеки і здійснити пошук книг, періодичних видань та авторефератів дисертацій. Бібліотека представляє також випуски електронного наукового фахового журналу “Державне управління: теорія і практика” з 2005-2012 роки.
Звертаємо особливу увагу всіх зацікавлених наших відвідувачів, що Національна академія державного управління при Президентові України (НАДУ) оголошує набір іноземних і українських громадян на магістерську програму за спеціальністю "Публічне адміністрування" в Інститут "Вища школа державного управління" на контрактній основі.
Вища школа - унікальний, єдиний в Україні навчально-науковий інститут, створений у Національній академії з метою формування нового елітного корпусу державної служби.
Навчання відбуватиметься за денною формою, термін навчання - 18 місяців.
Детальні умови прийому та додаткову інформацію можна отримати у приймальній комісії Національної академії. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...