Шукати в цьому блозі

понеділок, 8 серпня 2016 р.

Програма USAID РАДА

Програма USAID "РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво" реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) має на меті сприяння становленню відповідального, підзвітного і демократичного представницького органу – Парламенту України – шляхом:

• сприяння народним депутатам України в їх зусиллях із налагодження ефективної системи співпраці з виборцями і підвищення якості виконання їх представницьких повноважень;

• сприяння поширенню ініціатив громадянської освіти і моніторингу діяльності як Верховної Ради України, так і народних депутатів України, з метою покращення їх підзвітності виборцям;

• сприяння становленню незалежної законодавчої гілки влади у системі органів державної влади України шляхом підвищення ефективності чинних парламентських процедур.

До пріорітетних завдань відносяться:

• більш ефективне залучення громадян до законодавчого процесу шляхом впровадження ефективних засобів комунікації, інформування і надання послуг громадянам (виборцям);

• розширення участі громадян у моніторингу роботи єдиного законодавчого органу держави;

• посилення ефективності незалежного парламентського контролю за виконавчою владою.

Окрім цього, завдання Програми містять такі важливі напрями роботи як громадянська просвіта, активне залучення молоді, залучення громадськості до вироблення і впровадження політики, ефективна антикорупційна політика.

Наскрізним в роботі Програми є ґендерний компонент.


Термін роботи програми (листопад 2013 р. – листопад 2018 р.)

Партнерами Програми виступають народні депутати України, їх помічники-консультанти, Апарат Верховної Ради України, громадські організації, вітчизняні експерти.

Виконавці Програми - консорціум українських організацій:

З виданнями та публікаціями Програми можна ознайомитись ТУТ 

В рамках Програми видається Бюлетень USAID РАДАОзнайомитись з ним Ви зможете, якщо перейдете за посиланням:

Контакти Програми Рада

01010, Україна, Київ,вул. Грушевського, 34а, кв. 46 
тел./факс 380 44 253 82 90, +380 50 443 61 97
www.radaprogram.org

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...