Шукати в цьому блозі

середу, 2 січня 2013 р.

Дорогі наші друзі!
Дякуємо Вам за увагу до нашої скромної праці, за те, що Ви зазирнули до другої кімнати BIBLIO-NIVОK! 
Сторіночка ПДГ, якою Ви звикли користуватись, стала настільки довгою та незручною для пошуку й роботи, що ми були вимушені розпочати добудову!)
Добудована кімната виконана в сучасному, динамічному стилі і додасть зручності, яку Ви, наші любі Користувачі, отримаєте в роботі, завдяки цьому переїзду.
За рік нашої участі в Мережі ПДГ, завдяки постійним електронним розсилкам від УБА, ми накопичили певний ресурс офіційної інформації, який було представлено на сторіночці ПДГ нашого головного блогу BIBLIO-NIVKI.
Більшість цих матеріалів зараз розміщено в повідомленнях цього блогу, в залежності від тих інститутів влади чи громадянського суспільства, якими ці матеріали видано.
Аби зорієнтуватись, дивіться:
    - Архів публікацій,
    - Рубрики, запропоновані праворуч,
    - Сторінку Зміст цього блоґа,
    - Гаджет Мій список блоґів
   Це буде швидко та зручно!
При цьому, пам'ятаймо, що деякі повідомлення будуть постійно змінюватись! Вони будуть наповнюватись новими матеріалами і підтримуватись в актуальному стані.
Інколи надходять матеріали, які неможливо одразу згрупувати і виділити в окремий пост. Їх ми розміщуватимемо на сторіночці, яку так, в простоті, і назвали:  "ІНШІ КОРИСНІ МАТЕРІАЛИ".
На головному блозі нашої бібліотеки, BIBLIO-NIVKIВи зможете взяти код цього банера. Працюватимемо спільно!
То що? В добру путь!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...