Шукати в цьому блозі

вівторок, 15 січня 2013 р.

Проект USAID «Справедливе правосуддя»

Проект «Cправедливе правосуддя» фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і працює в Україні з жовтня 2011 року. Проект розроблений з метою продовжити ініціативи, впроваджені проектом USAID «Україна: верховенство права (UROL), який діяв з 2006 по 2011 рік. У співпраці з Урядом та громадянським суспільством України, Проект «Справедливе правосуддя» надалі підтримуватиме вдосконалення ключового законодавства на завершення судової реформи, покращення судової практики і процедур задля формування більш ефективної, підзвітної та прозорої судової влади. Він також працюватиме на зміцнення довіри суспільства до судової влади через підвищення рівня обізнаності громадськості та ЗМІ з процесом реформування судової системи, а також участі громадянського суспільства у ньому. Проект також сприятиме діалогу між суспільством та судами заради покращення доступу громадян до правосуддя.
Проект «Справедливе правосуддя» зосереджує роботу на чотирьох основних завданнях:
  • Розробка законодавчої та регуляторної бази судової реформи, яка відповідає європейським та міжнародним нормам і сприяє підзвітності та незалежності судової влади.
  • Підвищення рівня прозорості та підзвітності діяльності ключових судових установ.
  • Підвищення професіоналізму та ефективності судової системи України.
  • Посилення ролі громадських організацій у проведенні моніторингу та підтримці ходу судової реформи.
Звертаємо Вашу увагу на сторінку Бібліотека, завітавши на яку Ви отримаєте доступ до повнотекстових посібників, видань, нормативних вітчизняних та міжнародних документів, експертних висновків та рекомендацій, матеріалів конференцій, текстів доповідей та науково-практичних досліджень в царині судової системи.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...